Ето какво написа на стената си Таско Ерменков

Ето какво написа на стената си Таско Ерменков

Публикуваме целият текст на Таско Ерменков без редакторска намеса:

Не съм Нострадамус, но изпреварих г-н Доган в оценката на Местан и неговата декларация с почти месец…
Извадката е от стенограмата от 27.11.2015 година по повод ратификацията на споразумението за ремонт на изтребителите ни в Полша:

ЛЮТВНИ МЕСТАН: … Ние заявяваме ясно, че сме пронатовска партия. Ние сме ясна евроатлантическа партия. В нашето либерално мислене обаче „про“ не означава непременно „анти“. Ние сме за нормални отношения с всички държави, с една много важна уговорка,която дебело подчертахме и в декларацията си в сряда – при стриктно спазване на международното право.

Efekt 2

ТАСКО ЕРМЕНКОВ (БСП ЛБ): Госпожо Председател, уважаеми колеги! Ще загубя 3 секунди, защото първо под формата на реплика към господин Местан, който ни призова всички да гласуваме, ще поискам поименно гласуване. Нека всеки да знае кой как е гласувал. Приемете това като формално процедурно предложение.

А ПО СЪЩЕСТВОТО НА ИЗКАЗВАНЕТО, ГОСПОДИН МЕСТАН, КАТО ПРОПУСНЕМ ДЕКЛАРАЦИЯТА ВИ ОТ СРЯДА, КОЯТО НЕ БЕШЕ ДОСТОЙНА ЗА БЪЛГАРСКИЯ, А БЕШЕ ДОСТОЙНА ЗА ТУРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ, искам да Ви попитам следното нещо: с какво е евроатлантическата ценност на България това, че с руски части ще бъдат поправени руски самолети, но с полски труд?! Това ли е евроатлантическата ценност, или това, че същите самолети можеха да бъдат поправени със същите руски части, но в България, в онзи завод, който господин Костов продаде?!

Ето какво написа на стената си Таско Ерменков

Ние от Blife.eu си позволяваме и да сложим Видеото на МЕСТАН:

Днес Местан може пак да даде пресконференция на която дава обяснение за декларацията с която е излязъл! А истината е, че Местан застана до Турция и Турция застана до него, а къде е България? Днес вече е друго Местан ще говори пред 4000 на майчин език и ще възбужда спомени за голямата екскурзия ! А до него вече ще е Турция в лицето на Мевлют Чавушоглу. Ние от Blife.eu питаме ако някой хвърли камък по тях на митингът това агресия към НАТО ли ще бъде ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.