Второ Косово ли ще е България ?

Второ Косово ли ще е България ?

Турските агенти вече окупираха Министерство на Правопогазването и лично с лицето Бойко Методиев Борисов си правят каквото искат ! В интернет дори има колажи на който Пеевски се обажда по телефона на Борисов и му вика колко искаш да ми продадеш България !

Президента ги дарява с ордени и медали ! Турски депутат заявяват в Кърджалии че ще отнемат територия от България ! Нещо по лошо в България защо Министерството на Правопогазването мълчи колко на брой въоръжените цивилни лица който се самоопределят като турци – ловджиите нима списъците за тях не са в отдел КОС в определени региони като делиорманът над 90% от въоръжените мъже са турци останалите 10% са Българи – баровци който се водят в местните дружинки, но не са местни ! А за Кърджали колко Хиляди са и там са се погрижили и 90% да си извадят и за нарезно оръжие, което чисто и просто си означава снайпери,калашници и карабини с оптика, а старите старите им ловни двуцевки са за синът и зетя нали се сещате !

Ние от Blife.eu Ви казваме, че се подготвя сценарии далеч по грозен и по мащабен от Косовският и това е от години ! Никой ли не вижда как голяма част от частните стрелбища се стопанисват от турци и там от повече от 10 години тренират такива ! Никой не вижда, че и взривовете по разни складове на Масони целяха да се прикрият липси ! Та нали нашите многоуважавани масони са на подчинение на Турските масони ! Кой да види че български генерали са кандидати от листите на ДПС . Техни кадри са в Министерството на отбраната! Турската агентура е навсякъде ! Шегуват се турците с нас като казват, че всичко което има уста и дупе в България може да се купе ! Затова и унищожиха разузнаването ни и контраразузнаването ни а военното разузнаване е в услуга на Анкара с докладите който прави !

Efekt 2

По дипломатичен път стигат до Турция нали техните агенти имат достъп до класифицирана информация ! Истината е че нищо секретно няма в България освен подривната дейност на Турция срещу България ! В кой стратегически отрасъл вече не присъстват вече лично и открито без дори да се прикриват ! Наскоро издънката с турските агенти у нас показа че се чувстват като у дома си а може и да са прави ама ние да не знаем за това ! В кой отрасъл Движението за Подривен Сепаратизъм няма ръководни постове къде няма в Съд ли в Прокуратура или в кое министерство не присъстват трайно къде не са в ДАНС или в ГДБОП или на ръководни места в МВР ! През онова време това нямаше да се случи още при първият опит за доставяне на оръжие от страна Турция още на първият камион бяха заловени първите наченки онзи делиорман с радиостанция и някой друга пушка получиха отговор с бронетранспортна техника !

Това бе и причината за голямата екскурзия, но днес обаче Движението за Подривна дейност е подготвено и няма кой да го спре ! Затова ако Косово бе генерална репетиция то в България ще има генерална окупация след окупацията на властта идва ред на небето и после на на всичко останало ! И ако на тях някога им смениха само имената те днес ще ни сменят и религията и имената на родовете и на селата ще върнат старите карти, който в между впрочем защо ли носят още турските си наименование / Защото може би сме продадени отдавна но ние не знаем е скоро ще научим ! На Ви толерантност на Ви Евроатлантически ценности ! България вече не ни е Майка или просто греша Майка е на другите, който си говорят на чист майчин език срещу някой лев по предизборните кампании и ние скоро ще четем приказки на новородените си внуци на техният майчин и официален език тук в Българистан както написа и под това се подписа в Турция Борисов !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.