Турската армия избива мирни Кюрди + ВИДЕО +13

Турската армия избива мирни Кюрди + ВИДЕО +13

Ето какво означава вдигнато бяло знаем : Бялото знаме е международно признат знак за прекратяване на военни действия, примирие или предложение за преговори

То също така е и символ на капитулация, когато по-слабата военна сила иска преговори. Бялото знаме показва, че приближаващият преговарящ е невъоръжен, със съзнание да се предаде или желание да говори. Хората, носещи или развяващи бяло знаме, не трябва да бъдат обстрелвани, нито да откриват огън. Използването на знамето като знак за капитулация е включена в Женевските конвенции. Ето как цивилни Кюрди който се намират в размирните райони преминават с вдигнат бял флаг което знак за мирно предаване са разстрелвани безпощадно от турската армия ! Ердоган само преди броени дни зави че ще избие всички бунтовници до крак и това е факт !

Но това не са бунтовници те не са въоръжени и не са войници нито пък са войнствено настроени това са мирни Кюрди жени и старци който се предават – предаваха ! Сигурно Местан и Борисов за тези Евроатлантически ценности ни говореха ! Сигурно турската армия ще пази и нашият суверенитет както пази на своите граждани ! Скъпи читатели отворете учите си докато все още има и капка надежда Турция не е стратегически партньор на България ! Турция е меко казано агресивна към своите, а представете си каква ще е към нас след като започне да окупира територията ни !

Efekt 2

Ние от Blife.eu Ви казваме, че турската армия е най-големият партньор на НАТО, онова НАТО, което ще ни брани май ама не било задължително и по негова преценка пък щели да се съберат всички членки и всяка сама за себе си да реши, а през това време виждате как НАТО брани турските Кюрди ! Скъпи сънародници ние сме последното поколение, което може да спаси България ! Скоро, много скоро в България ще има депортирани огромен брой джихадисти и ислямисти, който са регистрирани в България по пътят си към Европа ! След година ще имат право дори да гласуват у нас и повярвайте скоро Местан ще направи партия с радикално мюсюлманско ядро и с подкрепата Българските турци с двойно гражданство и на вече имащи право на глас джихадисти ще бъдат заявени претенции и ще бъдат устоявани от тях с цената на всичко ! Парите ще дойдат от Турция и тежко ни тогава ! Това са евроатлантическите ценности в който последното ценно нещо е човешкият живот – вашият, нашият и на децата ни !
Вижте ВИДЕОТО ТУК + 13:

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.