И Мохамед каза

И Мохамед каза

Ислямът и Мохамед учи на сексуално посегателство над невръстни деца

Ислямската пропаганда най-добре се пропагандира от имамите

И Мохамед каза

Efekt 2

Те учат своите поклонници кое е правилно и кое не! Наскоро една телевизия „Memri” излъчи видео в което сексът с деца трябва да се приема за нещо нормално, за нещо позволено и за нещо морално !

Вижте как проповедникът разказва за пророка Мохамед, който се оженил за Айша, когато тя била на 6 години и започнал да прави секс с нея след 3 години, след като тя навършила 9.

Конвенция на ООН за правата на детето

Член 1 За целите на тази Конвенция “дете” означава всяко човешко същество на възраст под 18 години освен ако съгласно закона, приложим за детето, пълнолетието настъпва по-рано.

Член 19 1. Държавите – страни по Конвенцията, предприемат всички необходими законодателни, административни, социални и образователни мерки за закрила на детето от всички форми на физическо или умствено насилие, посегателство или злоупотреба, липса на грижи или небрежно отношение, малтретиране или експлоатация, включително сексуални престъпления, докато то е под грижите на родителите си или на единия от тях, на законния си настойник или на всяко друго лице, на което то е поверено.

Член 34 Държавите – страни по Конвенцията, се задължават да защитават детето от всички форми на сексуална експлоатация и от сексуално насилие. За тези цели държавите – страни по Конвенцията, вземат всички подходящи мерки на национално, двустранно и многостранно равнище за предотвратяване на:

а) подбуждане или принуждаване на дете да се занимава с каквато и да е незаконна сексуална дейност;

б) експлоатация на деца с цел проституция или друга незаконна сексуална практика;

в) експлоатация на деца с цел производство на порнографски представления и материали.

Ние от Blife.eu питаме това нормално ли е това ? Ето към какво подстрекават имамите своите ислямистки братя към се*суални отношение с невръстни деца ! Питаме и когато един джихадист надрусан до козирката седнал на килимчето, а пред него наргиле и един ей такъв имамин го нахъсва как мислите ще погледне на детската площадка утре до Вас как ? Нима няма да му се прииска и той като Мохамед да има крехко пилешко в менюто си ? И дали няма да прекърши крилцата на вашето пиленце как мислите ?

Време е да се сложи ясна Морална граница и тя да бъде спазвана ! Докато ние християните за една лоша мисъл, за едната нечестива помисъл трябва да се изповядаме и да пречистим умът и си то в нахлулите в нашият бит и култура това се насажда, това им се набива в дрогираните тикви и ето защо има масови изнасилвания в целият свят ! Но това не им стига – колкото е по-непорочна душата толкова по-доволен ще е сатаната, толкова по-голям ще е грехът, вината и болката ! Време е Всички ние да кажем стига и да заставим правителствата ни да се съобразяват с моралът и етиката с нормите и с Православната религия като официална в страната ни ! Който иска шериат да отива там където той е позволен, който иска да се моли на Мохамед с деветгодишната си съпруга да отиде в арабският свят !

Проблемът не само при мюсюлманите, а при българските цигани, които все повече започват масово да раждат деца на 12-13 години, а се*сът започва на по-ранна възраст ! Къде е държавата и как се прилага европейската конвенция в тези случай ! Да тя си затваря очите в името на партийната зависимост от гласовете на циганите ! Утре държавата ще си затвори очите и за моята и твоята дъщеря към която е посегнал господ мюсюлманина и според неговият Мохамед това е правилно, а според моя Исус аз какво да му дам и другата си дъщеря ли ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.