Въоръжени и опасни ли са били мигрантите в новогодишната нощ ?

Въоръжени и опасни ли са били мигрантите в новогодишната нощ ?

Мигрантите, обкръжили Кьолнската катедрала в новогодишната нощ, са били ВЪОРЪЖЕНИ

Досега полицията и кабинетът на канцлерината Меркел говореха само за „прекомерна употреба на големи количества фойерверки“. Истината излиза на яве. До този момент има подадени 376 жалби на потърпевши граждани в новогодишната нощ! А колко не са се оплакали? Правителството се опитва да приглуши действията на агресивната вълна, която посяга на всичко и като варварски орди са се разпръснали, ходят на групи и вандалстват . Естествено медиите скриват всичко това .

Тези мигранти са закърмени с оръжие от най-ранно детство . От страните от който прииждат децата им носят ножове от малки дори в училищата всяко дете има нож! По-късно те преминават обучение по боравене с огнестрелно оръжие и взривно дело ! Меркел се опита да защити ти изнасилвачите като каза, че порно индустрията била виновна за техният поход ! Масово има протести в страната, който вече скандират Меркел да бъде арестувана и съдена за това, че допусна такова бедствие на територията на Германия и на Европейският съюз! Преди ден Германия съобщи, че ще депортира всички мигратни, които имат криминални прояви! Днес обявиха, че всички който са дошли от България ще ги депортират у нас ! А българското правителство ще ги прегърне по-топло от всеки един свой гражданин !

Ако държавата има воля да не мюсолманизира България може да се позове на :

Efekt 2

Така наречените „прекратяващи клаузи” (Член 1 С (1) до (6)) на Конвенцията от 1951 г. определят условията, съгласно които даден бежанец престава да бъде такъв. Те се основават на разбирането, че международната закрила не би трябвало да се предоставя там, където тя вече не е необходима или оправдана.

Член 1 С не третира отмяната на статута на бежанец. Могат, обаче, да възникнат обстоятелства, които да покажат, че дадено лице не е трябвало въобще да бъде признато за бежанец, например, ако в последствие бъде установено, че статутът на бежанец е бил придобит чрез погрешно представяне на материалните факти или че съответното лице притежава друго гражданство! Нашето правителство в частност и МВР знаят много добре колко фалшиви паспорти са издадени и лесно могат да депортират десетки хиляди от страната ни ! Стига да имат воля за това!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.