Гизи Грегор нарече Меркел госпожа Гьоринг +ВИДЕО

Гизи, Грегор нарече Меркел госпожа Гьоринг

Остра критика в Бундестага срещу Меркел

Немски политик Гизи Грегор се изказа публично в германския Бундестаг, в присъствието на канцлер Ангела Меркел. Той разкритикува Меркел много остро за позицията на Европа за санкциите срещу Русия както и за проблемът на всички Европейци с вносът на вредни храни ! Гледайте видеото, което можем да ви поднесем само преведено на е Руски език !

Efekt 2

Публикувано е на 18.06.2015 г.

Ние от Blife.eu наскоро публикувахме и митинг в Дрезден където народът в Германия скандираше „Путин в Берлин, а Меркел в Сибир „ Настроенията все повече се променят в Еврозоната и може би постът на Ангела Меркел се клати ? Нашата страна е потърпевша, на грешната политика, Еврозоната, защото нашето законодателство е синхронизирано с Немското ! Защото хранителните вериги от който ние пазаруваме ни предлагат тези ВРЕДНИ продукти! Шенгенското свободно пространство за свободно преминаване на хора и стоки нещо ни доведе вредни хора и вредни храни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator

One comment

  1. Great post with lots of imtropant stuff.