Граждански патрули патрулират в Швеция по вода !

Граждански патрули патрулират в Швеция по вода !
Граждански патрули патрулират в Швеция по вода !

Граждански патрули патрулират в Швеция по вода !
Граждани патрулират в пролива Йоресунд между Дания и Швеция.
Истината е, че това са будни Шведи, който както старите Викинги кръстосват водите и пазят страната си от мигрантски потоци !
Всички те членуват в Шведската организация „Национално бъдеще“ и това не е политическа партия, а това е гражданско движение на местни патриоти !

Тези граждански патрули освен, че пазят морската граница, извършват и граждански арести, алармират бреговата охрана и оставят правителството да си свърши работата !
Драстично е паднал трафикът от Дания към Швеция !

Доста от трафикантите са заловени и се конфискуват превозните им средства, в случаят лодките на трафикантите, който в повечето случай след проверка се установява, че са взети под наем, което създава допълнителни неприятности на собствениците на яхтени клубове и фирми за отдаване на плавателни съдове !

Efekt 2

mmmmml;

Редица правозащитни организации обвиняват гражданските патрули от „Национално бъдеще“, че това, което правят е противозаконно и съзират полицията да вземе мерки !
Според основателят на организацията Денис Юнг държавата не трябва да допуска това ! Той е категоричен, че трябва да се помага на бежанците, но не на територията на страната им !

frfrfrfreed

„В Швеция имаше много случаи на агресия от страна на мюсюлманите“ казва Юнг и ние трябва да ги държим настрана !
След което допълни, че „Шведите, и всички скандинавци по принцип не могат да съжителстват с мюсюлмани.
Това е невъзможно“ казва Юнг като допълва, че „и ние ще предотвратим това да се случи на всяка цена“ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.