Множество граждански патрули има създадени във Финландия !

Множество граждански патрули има създадени във Финландия !
Множество граждански патрули има създадени във Финландия !

Множество граждански патрули има създадени във Финландия !
Местните ги наричат „Войните на Один”.

Один е върховният бог в митологията на германите. Повелител на небето и справедливата война, следи за справедливост.
Така и младите неонацисти, патриоти и футболни фенове се вляха в една нова структура и в една армия наричаща себе си „ВОЙНИТЕ НА ОДИН”!
Макар и противозаконно те налагат вечерен час на Мюсюлманите, те прилагат груб РЕД там където има пришълци, а полицията негласно ги подкрепя !

Често полицията се забавя умишлено или не, за да си свършат работата младите момчета !
А там където става дума за радикален Ислям и те имат информация, че се е случвало дори да се хвърлят и тръбни бомби !
Полицията и екипите не са установили жертви при експлозиите, но при огледите на местопрестъплението са открити детайли от тръбните самоделни бомби на който е имало свастика !

Efekt 2

Така в Финландия има неписан синхрон между народната власт и властта, а пришълците не са добре дошли и го знаят !

Според Финланското правителство след идване на мигрантите в страната им, престъпността е скочила драстично, но след като са установени десетки случай на изнасилвания, грабежи и множество престъпления една част от по-будните граждани на Финландия са решили да защитят малките населени места както и крайните квартали и така се сформират граждански отряди и патрули в цялата страна.

Те не връзват нарушителите със свински опашки както у нас, а направо ги съветват с тръби, боксове и бухалки !
След появата на гражданските патрули, полицията отчита сериозен спад в престъпността, но за сметка на това са скочили жалбите за нанесени побой над мюсюлмани и радикални елементи в полицията, а следствието все се бави !
Истината е в природните закони, че винаги има баланс и противовес на силите !

И тук във Финландия радикалните ислямисти породиха равно по сила движение наречено ВОЙНИТЕ НА ОДИН и сега няма вакууми, насилието поражда насилие, но и насилието може да бъде спряно само с ред, законност и „справедливо възмездие“ казват войните !
И това, че Мюсюлманите се опитаха да наложат тяхна Шериатска полиция и да наложат техните правила и норми в обществото, макар и това общество да не е тяхно, получиха адекватен отговор !
Сега страхът е в арабските квартали и нощем не смеят да излязат навън камо ли да размахат пръст или да извикат АЛАХ АКБАР !

Ние от Blife.eu вече писахме за това !

ЕТО ТУК !

И ТУК !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.