Дойде краят на ледниковият период за Русия

Дойде краят на ледниковият период за Русия

Германия иска връщането на Русия в Г-8

Зигмар Габриел

Западът и Русия трябва да се върнат към конструктивното сътрудничество в решаването на световните проблеми, а Москва да се завърне във формати като Г-8, заяви вицеканцлерът на Германия Зигмар Габриел в интервю за в.”Билд ам зонтаг”. “Подкрепям края на ледниковият период в отношенията с Русия“, каза Габриел.

„В далечна перспектива няма смисъл да се иска от руския президент Владимир Путин да решава геополитически проблеми, като например в Сирия, но при това да го изключват от Г-8”, отбеляза германският вицеканцлер. По неговите думи, Русия трябва за начало да се придържа към минските договорености по решението на украинската криза.

Efekt 2

Според Зигмар Габриел, руският президент е „силно заинтересован ислямисткия терор да не се придвижи по посока на Кавказ и по този начин, по посока на Русия“. Именно затова руското ръководство е заинтересовано от участието в широка коалиция в борбата с „Ислямска държава“, допълни той.
Източник: www.segabg.com/

Ние от ще добавим Blife.eu, че Русия има абсолютно всички ресурси и нужните технологии за да просъществува сама ! Истината е, че не Германия и Европейският съюз са нужни на Русия, а Русия е нужна на Европа ! Да Руският бизнес гледа към Европа както и към Азия така е, но в аспекта за оцеляване на една нация Русия може и сама!

Що се касае за амбициите на САЩ да насочат терористите от ИД към посока Кавказ и Русия и да разпалят пожар именно там Владимир Путин е предвидил този ход и там има един огромен проблем за радикалният ислям и проблемът се нарича Рамзан Кадиров – верният безстрашен страж на Русия !

Все повече тези, който говореха за санкции към Русия ще се нуждаят именно от нея! Лидерите на Европа все повече разбират, че проблемите на глобалният тероризъм могат да бъдат решени само и единственно в Кремъл ! Време е да се вземе Историческо решение дали Европейският съюз ще запази Християнските ценности или ще ни се наложи по насилствен начин да живеем в Еврабииски съюз !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.