Ердоган за Русия

Ердоган за Русия

Няма конфликт между Турция и Русия, само разногласия около Сирия

Турция и Русия имат разногласия за сирийската криза, но това не означава, че между двете страни има конфликт. Това заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган пред телевизия “Канал 24”.

“Ние имаме подписани икономически и стратегически споразумения за сътрудничество. Между нас може да има някои разногласия, но да се възприемат те като конфликт е много неправилно. Например всички въведоха ембарго спрямо Русия, но ние не направихме това заради двустранните отношения”, отбеляза турският президент.

Efekt 2

Ердоган посочи, че Турция търси варианти за установяване на мир в Сирия. “Проект за мир, включващ Башар Асад, няма да сработи.Трябва да има преходно правителство”, подчерта Ердоган. Той напромни, че на международната сцена и по-специално във Виена сега се обсъжда сирийската криза, но по думите му “някои подходи на Иран силно безпокоят Турция”.

Ердоган посочи, че Турция е внесла в дневния ред на срещата на Г-20 през ноември темата за международния тероризъм.
Източник: www.cross.bg/

Ние от Blife.eu ще добавим, че докато Турция помага на терористите тези разногласия ще продължат ! Да не забравяме, че именно пътят на джихадисти и терористи към Европа тръгва от Турция ! Докато Обама пише нотите на Ердоган проблемите няма да спрат, а да се задълбочават ! Но нека да не забравят Историята си и техните разногласия как са завършвали ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.