Ердоган превърна „Ислямска държава“ в Ядрена сила !

Ердоган превърна „Ислямска държава“ в Ядрена сила !
Ердоган превърна „Ислямска държава“ в Ядрена сила !

92 ядрени бомби и 50 водородни в ръцете на Ердоган !
Обама спешно свика съвет за национална сигурност ! Ердоган може да се превърне в най-голямата заплаха на светът !

Ядрените бомби са споделен ключ, което ще рече единият код е в турците, а другият в Пентагона !
На практика веднага не могат да се използват бомбите, но могат да се деактивират и материалите могат да бъдат използвани за направата на нови бомби !

Което ще рече, че Ердоган може да се превърне в новият лидер на „Ислямска държава“ като се има в предвид тесните му връзки с тях и да предначертае на ново световната карта !

Efekt 2

На този етап Ердоган не пипнал оръжието, но на лице са такива индикации. Арестуваха главнокомандващият на корпусът на НАТО ген. Бекир Еркан Ван и има информация, че постоянно се спира електрическото захранване към базата !

В базата има не малко военна техника, самолети, бомбардировачи и значително количество огнева мощ! Американският държавен секретар Джон Кери заплаши Турция с изключване от НАТО, което е ясен признак за това какво прави Ердоган !
Заплаха от такова ниво е тревожен сигнал за това, което се случва в Турция !
Ердоган вкара свой доверени лица в ръководството на базата, което означава само едно никой нищо не може да направи в базата „Инджирлик” без изричното разрешение на Ердоган, което си е контрол !

Назряващата ситуация изисква едно единствено решение – удар с ядрено оръжие по самата база и унищожаването на складираните там боеприпаси. Това обаче е краен ход, който ще доведе до много цивилни жертви.

При ядрена война, Русия със сигурност би ликвидирала базата още в първите минути.

Но такава война няма, и няма повод за ядрен удар освен ако Ердоган не се провъзгласи за Ислямският лидер, който ще поведе ислямските войни на джихад с християните и тогава ядрената атака ще бъде неизбежна !

Дали сега Ердоган печели време докато са демонтират ядрените заряди и се монтират на нови бомби ние не знаем и можем само да се надяваме, че не се случва това в този момент !

Именно затова и театралната постановка на диктаторският ПУЧ не е приключила и все още 16 кораба и 42 хеликоптера са в ръцете на военни, който са против Ердоган и неговите султански игри !

Николай Цонев
Николай Цонев

От два дни ексминистърът на отбраната Николай Цонев обикаля студията и медиите и говори, че „нещо става с Европа и нейните лидери. Днес носят на ръце Ердоган, подкрепяйки диктаторския му режим в името на демократичните ценности.
А вчера, с добре познато, но зле отиграно движение, допингираха „Ислямска държава“” !

За този допинг ли става въпрос ние не знаем, но вече се досещаме !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.