Жените в ислям

Жените в ислям

Отвратителни безчинства на секс джихадисти насред Англия! Покровителствани от властите пакистанци 13 години изнасилвали и се гаврели със стотици момичета, воплите им останали глас в пустиня!

Кошмарен и скандален процес в Кралския съд в Шефилд – главният град на Южен Йоркшир прикова вниманието на медиите и обществеността във Великобритания през последните дни. Съдебната зала е препълнена. Много жени, слушайки показанията на потърпевшите, плачат на глас.„Те ме пребиваха и изнасилваха всеки ден. Два пъти ми чупеха ребра, имам сътресение на мозъка”, разказва млада жителка на Ротърхем. Косата й е посивяла от преживяния ужас, а е едва на 20 години. А когато се срещнала с Аршид Хусейни била само на 10. Тогава той й купил шоколад, после – бонбони. Тя разказва, че се зарадвала искрено, че вече си има великодушен, голям приятел. Радостта й била кратка. Пакистанецът я поканил веднъж в дома си, където я пребил и изнасилил.

Но това било само началото на ужаса, сетне садистът развихрил фантазиите си. В една зимна вечер я откарал в гора, завързал я гола за дърво и гасял фасове в тялото й, настоявайки да му пее „весели детски песнички”.

Efekt 2

„Веднъж ми надяна чувал на главата и ме хвърли в багажника на колата. После ме вкараха в мръсна стая. Разкъсаха дрехи ми и ми закриха лицето с вонящ парцал. Започнаха да обливат краката ми с бензин. Бях сигурна, че ще ме запалят. Пет или шест мъже бяха. Те се хилеха, оскърбяваха ме и ме изнасилваха цяла нощ”, разказва мъченицата. По-късно тя разбрала, че чрез тялото й Аршид се е разплащал с тези, на които дължал пари.

Братята Хусейни (Аршид е на 40 години, а Башарат с 1 година по-млад) слушат потресаващите показания и се хилят на скамейката на подсъдимите като си подхвърлят шегички, гласят репортажи от съдебната зала. Дори тук, те не крият, че за тях жертвите са „бял боклук” – така, както и за останалите петима обвиняеми. Сред тях е чичото на братята Хусейни и двама други братя – Маджида и Саджида Бостан.

Едно от момиченцата било държано почти два месеца в мазе, където било заставяно всеки ден да прави секс с трима пакистанци. Друга потърпевша разпозна изнасилвач, който се оказа член на общинския съвет.

„Особено се търсели симпатични и стройни момиченца и девойки”, заяви съдия Сара Райт. Момичетата били заплашвани, че ако се оплачат на някого, ще бъдат убити роднините им, а домовете им – запалени.

Братята Хусейни и другите членове на бандата повтаряли, че „белите жени трябва да бъдат дресирани”. Те нито веднъж не посмели да пипнат пакистанка, защото много добре знаели, че роднините й може да ги изпратят на оня свят без съд и присъда.

Какво са правели през това време полицията и социалните органи… Сред обвиняемите е и полицаят Кенет Дос. Една от жертвите се обръща към него за помощ. Ето какво разказва пред съда тя: „Той започна да идва при мен у дома и при приятелките ни. И ни заставяше да си лягаме с него. Освен това предаваше и наркотици за Аршид. И ни заплашваше, че ако проговорим, веднага ще ни натика зад решетките”, свиделства потърпевшата и допълва: „Отидох в полицейския участък да се оплача. Оставих там заявление.А когато дойдох тук отново след няколко дни, ми казаха, че заявлението ми се е загубило. А след това ме посъветваха да забравя за всичко.” След това девойката разказала за това, че е станала жертва на сексуално насилие на майка си и в интерната, където живеела. Отново никаква реакция. Още един полицай, към когото се обърнала за помощ й обещал да се свърже с ней. И отново пълно мълчание.

На делото става ясно, че полицията е игнорирала 53 заявления от потърпевши и родителите им, а също така и 3 доклада на правозащитни организации.

Всичко става ясно обаче от доклад на независима комисия, в който се посочва:”Престъпленията са извършвали млади пакистанци и властите не са искали да си създават главоболия с тях поради съображения за толерантност. Полицията не е повдигала обвинения за педофилия, опасявайки се, че това ще заплаши общественото спокойствие, тъй като ще привлече вниманието на екстремистки мюсюлмански групи. Освен това местните власти не са искали да изгубят избиратели-мюсюлмани”.

Медиите, които следят с огромно внимание процеса вядат на бял свят все ново и нови отвратилени подробности. Педофилите дрогирали някои от момичета и се стараели да им втълпят идеите за джихад. Обучавали ги да боравят с оръжия, като им втълпявали, че скоро такива като братята Хусейни ще завладеят страната. „Бях уверена, че те вече властват в Ротърхем”, е заявила в съда една от потърпевшите.

Под напора на общественото възмущение правителството отправи на принудителен покой началника на полицията в Южен Йоркшир и шефа на градския съвет на Ротърхем. „Дейли телеграф” обаче смята, че това са „лилипутски мерки” и бие тревога: „Не се ли превръщаме вече заедно с останалата Европа в халифат?”.

Някои други британски вестници, отбелязва msk.kp.ru, наричат града, където са безчинствали педофилите „Ротърхемстан” (макар че от 150 хиляди негови жители едва 10% са мюсюлмани) и задават въпроса, а какво ще стане в тези места, където кореняците англичани вече са малцинство…
Източник : www.blitz.bg/

Ние от Blife.eu не можем да опишем ужаса в който живеят жените в ислямът ! Лошото е, че ислямът пълзи и обхваща цяла Европа и нашата страна, а той идва да я вземе! Време е да се говори за това, време е да се вземат спешни мерки докато не се е разпрострял като тумор, който да ни унищожи в жестока агония на собствената ни толерантност ! Това не е езикът на омразата, а това е езикът на истината, която всеки от нас не смее да изкаже на глас !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.