Защо каймакамина мълчи?

Защо каймакамина мълчи?

До вчера пиеха Кафета заедно и прекрояваха политическите карти заедно и кампанията на ГЕРБ тръгна от смесените региони, а Цветанов ни обясняваше коя е законната османска власт! Боко каймакамина мълчи и се крие !

До вчера политически арести на “Октоподи”, Дамбовеца и килъри гръмко се обявяваха от Трибуната на парламента ! А днес каймакамите мълчат ! Ето сега цял един народ гледа и чака първият истински политически арест в страната, но се бави ден, два, три и докато избягат нали ? Ох каймакамино, награди и медали Вий им дарихте вместо да им издърпате ушите ! Но пък те завчас плюха на България заради такива като Вас ! Не е имало ден в Българските медии без да се тръби за тиквените съдбини и за стрелбите на Местана и за положението в бостана !

Защо каймакамино не хвърлиш ти чалмата и да арестуваш ти змията ! Ох, забравих заради чалмата ! Иначе си ярък пример как ще ставаш дядо ти, единствен в светът и дайрета и зурли ти припяват и на Пеевски медиите те украсяват ! Къде сте патриоти от екрана, почивате си тихо като след снощна смяна! Прав е Николай Цонев да тръби, че Вие сте псевдопатриоти и лъжци! Мълчи  каймакамина, защото днес султана има воля да обясни той на народа кой кой е в страната на раята ! Да припомни ний докато везирите мълчат, а каймакамите се крият !

Да припомним как Султана Доган им обяснява, че в него е концентрирана властта ! Да припомним и той тогава каза, че разпределя порциите във властта ! И днес султана го доказа ! Доказа го не на нас – народът, а на целия свят ! Чу го и Путин и Обама, чу го дори и Ердогана ! Днес султана каза, че алъш вериш по тез земи се прави само с него другите са му раи!

Efekt 2

Правителство на марионетки, а институциите пълни са като харем с кокетки !

Три дни турските дружини лазят, а  каймакамина мълчи защо ли ? И ето Ахмед Доган продума гороломни и думите ще отекват от урна на избирателна урна, че от век и след век ! Нима това не е същият Доган, който ни каза, че се променят етническите граници ! А къде останаха фразите, че властта не е самоцел на ДПС и това би било началото на краят ! Защо сложиш ли веднъж чалмата друг ти слага думите в устата ! Затуй мълчи  каймакамина мълчи ? Затуй каймакамина мълчи когато идат на талази чужди орди в страната ?

“Да ама не” както е казал Петко Бучаров ! Тук има една Турска поговорка, че “интереса клати феса” и Доган я знае от малък и си трае ! Доган знае, че дните на власт на Ердоган са преброени ! И той ще застане на по-силната страна все пак Русия води на Турция с 13:0 според букмейкърите ! Но и нали този Доган каза за обръчите от фирми онези които строят магистрали, метро и защо ли пак те ще са същите и за Южен Поток !

Та Доган ще излезе най-големият родолюбец не за друго ами Родината ни е негова собственост, а кой не обича своето си и кой няма да си го брани? Най-много активи и фирми както и имоти, заводи и предприятия има именно в този обръч от фирми у нас! Какво имаме да губим ние обикновените хора – нищо, едни болни тела без дух с загубена вяра и почернели души, но Доган има ! И ако днес най-великият политик на България е д-р Ахмед Доган. То това е отдавна просто днес ни го показаха нагледно, че когато Доган говори всички мълчат ! Добре дошли в ДОГАНистан !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.