За колко режат глави от ИД

За колко режат глави от ИД

Какви са заплатите на бойците в „Ислямска държава“

Терористичната групировка „Ислямска държава“ (ИД) е спечелила 1,5 млрд. долара от ограбване на банки и търговия с петрол, заяви пред агенция Sputnik представител на Министерството на финансите на САЩ.

„Нашите последни оценки, които можем да направим публични – за между 500 милиона и 1 милиард долара от конфискувани банкови активи, са на базата на данни от 2014 година. Тази година ИД е получавала месечно около 40 милиона долара от продажбата на петрол – близо 500 милиона общо“, казва представителят на министерството.

Efekt 2

Други данни сочат, че ИД също така получава стотици милиони долари годишно от продажба на антики, отвличания на хора и чуждестранни дарения.

ИД дава на своите бойци заплата до 1000 долара на месец, като за целта заделя до 360 милиона долара на година, допълва представителят на Министерството на финансите на САЩ.

Тази година САЩ създадоха група за за борба с финансирането на ИД, в която участват също Италия и Саудитска Арабия.
Източник: vidinvest.com/2015/

Ние от Blife.eu питаме когато България събере от цяла Европа МИРОГРАНТИТЕ за колко ще бъдем избивани все пак стандарта на живот е нисък у нас ? Ние трябва сериозно да се притесняваме от това което тези изверги правят те! Вече са и в нашата страна като спящи клетки, който чакат да бъдат активизирани !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.