Изолацията на Русия приключи

Изолацията на Русия приключи

На срещата на върха на Г-20 в Анталия руският президент Владимир Путин имаше централна роля, пише американският вестник

„Путин смята, че изолацията на Русия от западните страни свършва. След терористичните нападения в Париж, руският президент беше в центъра на всички събития в рамите на срещата на върха на Г-20“, пише изданието. „Отчуждаването на Москва от западните партньори приключва, предполага Путин, защото предвид продължаващата руска военна кампания в Сирия и атентатите в Париж, той се озова на централна позиция на срещата на върха в Турция“.

Вестникът се позовава на думите на руския лидер, който казал, че „не е имало проблеми, нито тогава, нито сега, единствено отношенията са били по-напрегнати, отколкото днес, но животът продължава напред и нещата се променят. Има нови проблеми, нови заплахи и нови предизвикателства, които са трудно решими самостоятелно, затова страните трябва да се обединят“.
Източник: sosnovini.bg/

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви пита дали не е време да започне изолация на Америка ние можем само да гадаем ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.