И Чехия каза не на Исляма!

И Чехия каза не на Исляма!

Милош Земан: Чехия трябва да се противопостави на ислямизацията

Президентът на Чехия Милош Земан отказа да посети бежанския лагер в село Вишни Лигот, като заяви, че „посреща само канени гости“, предаде Radio Praha.

„Аз приветствам само канени гости, но тук случаят не е такъв. Чешкият народ никога не е бил ксенофобски настроен, но трябва да се противопостави на ислямизацията“, заяви Милош Земан.

Efekt 2

Той отбеляза, че виетнамската диаспора се е адаптирала добре към условията в Чехия и отбеляза, че няма нищо против пристигането на „работоспособни украинци“ в неговата страна.
Източник: Фокус

Ние от екипът на Blife питаме Българското правителство ще послуша ли гласът на Народът си или ще продължи с ислямизирането на България ?

Време е някой да защити Християните в България ?

Иначе скоро няма да има кой да каже Бог да пази България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.