Нова екзекуция на ИД

Нова екзекуция на ИД

Време е за радикални мерки срещу радикалното!

ИД екзекутира 10 души, сред които 15-годишно момче, чието “престъпление” е сексуалната му ориентация.

Екстремистите от “Ислямска държава” екзекутираха публично 10 души, сред които 15-годишно момче, чието единствено “престъпление” е неговата хомосексуална ориентация, пише британският вестник The Daily Express, цитиран от “Фокус”.Твърди се, че младежът е бил задържан, когато е бил на 14 г. и е държан заключен до неговата безсмислена смърт.

Efekt 2

Момчето и двама други мъже са застреляни в Хрейтан, провинция Алепо (Халеб), докато останалите седем жертви са загинали в централната сирийска провинция Хомс, твърди Сирийската обсерватория за правата на човека, която проследява гражданския конфликт в близкоизточната държава посредством мрежа от източници.

Варварските екзекуции са последните от поредицата публични убийства, които се приемат като отличителен белег на джихадистите.
Източник : blitz, bg

Екипът на Blife.eu пита : До кога ще се избиват невинни хора ? До кога ще се разрушават храмове и музей ? Кой води световна политика за унищожение на всички култури ? Кой унищожава с тези пришълци генотипът на много държави ? Кой води световна политика за ХАОС в целият свят ? Време е да започнем да задаваме въпроси ! Време да започнем да търсим отговори ! Време за нова алтернатива на управление на тази страна и целият свят ! Време е за радикални мерки срещу радикалното ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута .Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.