Как ли живеят Френските Динковци + ВИДЕО

Как ли живеят Френските Динковци + ВИДЕО

Това е Франция, град Кале ! Ето така се респектират местните жители !

Ако Ви е писнало и ако имате по-темпераментна кръв, ако сте емоционални и сърцати, а ако Ви пука за това, което става в страната Ви не се притеснявайте дори да сте силен физически, дори да знаете, че сте прав, дори сърцето Ви да Ви казва, че те са натрапници и дори да Ви писне, а пред домът Ви ще се изсипят 50 -100 пришълеца, ще Ви замерват с камъни, тухли и гуми от велосипеди, сопи, тръби ще Ви хулят, ще Ви псуват докато Ви писне и на принципът на римските легиони ще Ви победят с численост!

Това е Европа днес във Франция, утре в Белгия, Австрия и навсякъде ! Скоро, много скоро ще е така и в България и тогава дори на всяка пряка да живее по един Динко Вълев и един Петър Низамов те ще бъдат надъхани и на групи те ще Ви прекършат един по един, защото забравихме заръката на хан Кубрат, защото правителството ни накара да се делим, да бъдем лесни за смазване и контрол направиха ни слаби и те ще ни подчинят!

Затова и в цяла Европа вече тече курсове по превъзпитаване на населението как да се държат Европейците, как да не ги предизвиквате, как да си държите ръцете и краката прибрани до тялото !

Efekt 2

Как да си сваляте Християнските символи, кръстове, камбани и икони, защото това ги дразни ! Ще Ви запознават все повече с правилата на Корана и ще започнете да виждате една нова полиция тази така наречена Шериатска полиция, която ще Ви съди по техните закони и правила ! Това е пътят по който трябва да минем, пътят който е начертала Европа !

Нещо като онази Американска игра „Саймън каза”, само че европейският вариант „Брюксел каза”, а Борисов пътят Ви показа, а той минава покрай много минарета и джамии и продажни заптиета ! Дали да бъдем агнета и овце за Курбан байрама Вие преценете или да кажем „стига толкова“ и да върнем властта на народа в ръцете !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.