Колко опасни сa Арабските плевели

Колко опасни сa Арабските плевели

Все по-често срещаме смесени групи в София около централни Хали и както и в моловете можете да видите групи от пет-шест човека от наши ромки придружени от арабски младежи !

На пръв поглед това не ми изглежда на любов от пръв поглед, а на нещо по друго. Когато другото лека полека си купува нашето, когато другото след закупуване на малко скъпи подаръчета и плащане на малко смети просто ще забремени поредната ромка за която раждането на деца си е бизнес, а дали ще е с държавата или с някой арабски младеж няма значение стига някой да плаща сметките ! Има и друга гледна точка – мултикултурен сблъсък биха го нарекли нашите политици, но каква култура има нашата ромка и колко е силна тя, че да надделее над тази, която младият арабски мюсюлманин носи със себе си оставям на Вас да прецените! Ето и малко мултикултурна директива :

Висш арабски духовник сее напътствие в своите проповеди и за мюсюлманските си братя! Шейх Мухамад Айед той им показва какъв е начинът за тоталното превземане на Европа ! Той заповядва на мъжете да правят деца на жените в цяла Европа и по този начин да „завладеят техните свят”. Първо да завладеят умът им, после и семействата им и после държавите им ! Децата ни ще се родят мюсюлманчета, после и жените ще приемат правата вяра, след това децата на децата им също ще са правоверни и така бавно, но сигурно Аллах ще победи в тези земи.

Efekt 2

Пред хиляди събрали се на неговите проповеди в Еросалим той говори за Европа – старият континент е изправен пред демографска катастрофа, твърди имамът. Освен това там не само не се раждат достатъчно деца, но те получават високо образование и нито стават хамали, нито прости работници. До някъде има правота в думите му за това, че няма гастарбайтери и ниско платени работници, но всички ние виждаме и че долетелите листа от арабската пролет също не се вписват в пейзажът на борсата на труда в Европа! Целта им е единствено както вятърът разнася семената на плевелите и те така да посеят свойте семена и да задушат Европейската флора и фауна !

Истината е, че не виждаме как е плъзнал този арабски плевел в Европа или се правим, че не виждаме ! Истината е, че „Дейли телеграф” над десет процента от децата, който се раждат на острова вече са родени Мюсюлмани и над децата, които са над 5 години и изповядват исляма са над 65% от своите връстници, което звучи повече от тревожно в някой региони като Уелс за няколко години мюсюлманите нарастват към 1,6 милиона души, а сега са 2,7 милиона и броят им непрекъснато нараства. След няколко години и децата им ще имат деца и броят им ще расте лавионообразно към 7,6 милиона и това е проучване само за един град това алармира професорът от университет в Есекс Дейвид Воас.

Естествено неговите проучвания и данни остават някак си не чути от експертите занимаващи се с демографските въпроси на острова ! А в България само се говори за демогравска криза за която правителството ни не прави нищо за да я промени,а напротив икономическите вериги с който са оковани младите хора все повече и повече ще стимулират растежът на арабските плевели ! И докато Шейх Мухамад Айед продължава да насъсква събралите се да го чуят със следното: „В Европа желаят нашата смърт. Но не – те вече не могат да се възпроизвеждат и затова търсят нашата плодовитост. Ние ще им я дадем. Жените ни ще раждат деца, защото трябва да завладеем техните земи. Независимо какво искат, германци, италианци, американци, французи ще приемат бежанци. Това са нашите синове, в името на задаващия се халифат”. Нашето правителство дава заявка към Европа, че може да се разселят по нашите земи още и още семенници като броят им е се крие зад думичката КВОТИ !

Колко опасни сa Арабските плевели

Ние от Blife.eu няма да се уморим да питаме как ще превърнем нашата мила страна България в китна градина като правителството не спира да тъпче цветята и да сее плевели ! Понятието плевел :

Дивите плевели проявяват силна приспособимост към условията на средата и към определени култури, което затруднява борбата с тях.

А Вие готови ли сте с за борба с плевелите ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.