Красота – как да се отървем от тъмните кръгове под очите

Трябва ли умората да се изписва на лицата ни и така да прикрива нашата истинска красота? Отговорът със сигурност е Не, затова ще ви дадем няколко изпитани домашни рецепти затова как да се справите завинаги с тъмните кръгове под очите и да поддържате вашата красота на лицето?

  1. Направете си хубава и топла напитка, като за препоръчване е да изберете черен или зелен чай, тъй като в него има най-много кофеин. След това извадете пакетчетата от водата и ги изстискайте добре. След като изстинат ги сложете на очите си за 20-25 минути. Това ще премахне веднага оттока, тъмните кръгове под очите, ще възвърне свежестта на лицето ви и ще се погрижите така за вашата красота. Правете тази процедура по 2-3 пъти на седмица за продължителен резултат.
  2. Вземете две супени лъжици и ги сложете във фризера, за да изстинат добре. След това ги сложете на очите си, легнете удобно и стойте така около 15-20 минути.
  3. Следващият начин е дори още по-лесен. Срежете два резена краставица и ги сложете на очите си за двайсе минути. Известно е, че тези зеленчуци имат противовъзпалителен ефект и също така много добре релаксират кожата.
  4. Розовата вода също дава отлични резултати при справяне с досадните тъмни кръгове под очите. Единственото, което ще трябва да направите е да я нанесете с памук около очите.

Не забравяйте заедно с това ежедневно да се грижите за вашето здраве, красота и отличен тонус, хранейки се здравословно.

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2