Лагери за превъзпитание за терористи на – 60%

Лагери за превъзпитание за терористи на - 60%

Архипелаг Гулаг: Пращат заловените терористи от „Ислямска държава” в Сибир!

Башар Асад се е договорил за изпращането на пленниците, настаняват ги в лагер за “превъзпитание” при минус 60 градуса по Целзий

Армията на Башар Асад ще предава на Русия всички пленени бойци на „Ислямска държава”, но само ако не са сирийски граждани, съобщава La Voix De La Libye, като се позовава на източник от ливанското движение „Хизбула”. Според източника, терористите ще бъдат настанени в специални лагери в близост до сибирските петролни находища, където ще бъдат използвани като работна ръка. Така с бачкане и при жестоките сибирски температури и белите мечки, терористите ще бъдат „превъзпитавани”.

Efekt 2

Споразумение за тази операция ще бъде подписано между руски и сирийски представители, съобщава либийския вестник. Вече е определен и транспортен самолет Ан-124, с който пленниците от Саудитска Арабия, Кувейт, Турция и Емирствата ще бъдат превозвани в Русия.

Москва вече обяви, че възнамерява да разшири добива на петрол и природен газ в Красноярския край, като определи проекта за един от най-важните в следващите 10 години. Проблем обаче е недостига на работна ръка в района, който се намира зад полярния кръг.

Затова лагерът за превъзпитание на терористите от „Ислямска държава” ще бъде построен именно там. В района минусовите температури се задържат 8 месеца в годината, а рекордните стигат до минус 60 градуса по Целзий. Бягството също е доста трудно, предвид огромните пространства и гори, населени с гладни бели мечки, а най-близките селища са на 1000 километра.
Източник: blitz.bg/news/

Ние от Blife.eu: Че това е повече от кошмар за всеки един терорист ! Там няма да може Алах да им помогне както и няма как да им изпратят помощи от Америка ! Някой да е чувал някой пленник да се е върнал от там превъзпитан?Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator