МВР срещу ГЕРБ 2

МВР срещу ГЕРБ 2

Как полицаите могат да накарат правителството на ГЕРБ 2 да се вслуша в тях !

Много просто като си вършат задълженията с отворени очи ! Българинът само когато му бръкнат в джоба реагира ! Така е и с ГЕРБ 2. Там премиера счита че всеки един лев, който влиза в друг, а не неговият джоб за кръвна обида ! Ами обидете го! Нека митничарите спрат определените тирове с наркотици за който правителството на ГЕРБ 2 са гаранти !

Нека се спрат цистерните с гориво арестувайте кварталните дилъри на наркотици! Спрете тировете с цигари без бандерол и да видите дали няма да Ви обърнат внимание! Ако на предните протести Вие постъпвахте като полицаите в Унгария и може би нямаше да се стигне до не чуване на Вас! Може би но не, защото нашият премиер вече може да си ходи изтегли овърдрафт 16 милярда и два потребителски по пет и нещо ! И на всички сектори каза нямам ! Е това е върхът на наглостта !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.