Унгария може България не

Унгария може България не

Унгария официално отхвърли квотите за мигранти

Унгарският парламент прие резолюция, с която отхвърли плана на Европейски съюз за разпределение на мигрантите по квоти в страните-членки на Евросъюза. Резолюцията беше подкрепена от депутатите от управляващата партия на премиера Виктор Орбан Фидес, както и от народните представители от Християн-демократическата партия и крайно дясната формация Йобик, информира БГНЕС.

Гласуването в парламента дава възможност на властите в Будапеща да започнат правна процедура за противопоставяне и отхвърляне на плана на ЕС.

Унгарското правителство предупреди, че ще изчака решението на парламента, за да обжалва решението от Брюксел. Властите в съседна Словакия също планират да предприемат подобна стъпка.

Efekt 2

Припомняме, че преди две седмици Европейската комисия отхвърли доклада на чешкото правителство, в което се казваше, че преразпределението по квоти на мигранти нарушава европейските закони. От Брюксел препоръчаха на властите в Прага да съдят ЕС, ако смятат преразпределението по квоти за нарушение.

Унгария вече затвори границите със Сърбия и Хърватия и по този начин на практика напълно преустанови влизането на нелегални мигранти в страната. След това цялата мигрантска вълна се пренасочи от Сърбия към Хърватия и Словения. След 17 септември в Хърватия са пристигнали над 320 000 мигранти.
Източник vidinvest.com/2015/

Ние от Blife.eu питаме защо Унгария може, а България НЕ? Питаме но отговорът го знаем, че кабинетът Борисов е послушно пуделче на ЕС и САЩ и никога няма да направи нищо за собствената си страна! Тази политика на унищожение на собствената си нация продължава всеки ден и час!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.