Миков за изборният хаос

Миков за изборният хаос

Миков разкри кой е отговорен за изборния хаос в България!

Михаил Миков заяви, че е отвратен от мръсните избори, които са се провели вчера. Според него, тънко се опитват да направят манипулация на вота, като не изкарват точната избирателна активност. Бавят това обявяване, за да могат да си донагласят резултатите. Избирателната активност ще бъде обявена заедно с „легитимните“ резултати, които пък ще се окажат удобни за дадена група от хора.

Нередности има и по отношение на прекомерния брой недействителни бюлетини и недостоверните протоколи. Лидерът на БСП е и много озадачен от допуснатия хаос в Арена Армеец. Според него, отговорни за неприятностите са Румяна Бъчварова и Томислав Дончев.

Efekt 2

От август месец на тях е възложено организирането на тези избори. Те са хората, които трябва да съблюдават работата на ЦИК и да търсят отговорност, при нещо такова. Да, ЦИК е независим орган, но това няма значение, когато държат хиляди хора по 20-30 часа, като затворници. „Червените“ не пропуснаха да направят коментар и за цирковете на Волен Сидеров.

Според партията, тези изпълнения имат само една единствена цел. Тя е да се отвлече вниманието на хората от подобни мистерии и погазвания на човешки права. Вчерашните избори са доказателство, че електронното гласуване ще доведе възможност за още манипулации като тези от сегашните избори.
Източник: join.bg/

Ние от Blife.eu ще добавим, че целият театър бе за разсейване на обществото и променяне на фокусът от нещо което е доста обезпокояващо как премиерът подписа България да приеме от Европа 200 000 мигранти!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.