Никой не е успял и няма да успее да подчини Русия

Никой не е успял и няма да успее да подчини Русия

Путин получи овации: “САЩ иска да ни подчини, но никой досега не е успял и няма да успее!” ВИДЕО

Наскоро руският президент Владимир Путин направи хитово изказване по повод лансираната от САЩ глобална политика. Записът на изказването обиколи света и предизвика фурор само за няколко дни. В него Путин кратко и ясно обяснява как Америка иска да подчини Русия, като за жалост засяга и темата с държави като нашата, в които политическият елит по незайни причини върви срещу националния си интерес и е дефакто подчинен на интересите на САЩ.

По повод на вашето изказване, че Америка иска да ни унизи, така ли се изразихте, да ни унизи? Това не е така. Америка не иска да ни унизи, Америка иска да ни подчини. Иска да решава проблемите си за наша сметка, да ни подчини на тяхното влияние. Никой, никога в историята на Русия не е успял да постигне това и никой никога няма да го постигне. Но това, което САЩ постига е да подчини на своето влияние съюзниците си или както ги наричаме – техните сателити. И това се получава, тъй като за жалост, много от техните съюзници най-очевидно работят в ущърб на националните си интереси в опит да защитават чужди национални интереси. И всичко това се прави с непонятна цел и перспектива“
Източник превод и редакция: bradva.bg/

Efekt 2

Ето видеото:

Ние от Blife.eu: Ето как говори един лидер който говори само и единствено от интересите на нацията, която той управлява и защитава ! Ако имаше в България такива политици нямаше да бъдем подчинени на САЩ и на всички който са посегнали на България! Путин казва много точно, че Америка не иска съюзници, а имат нужда от васали!Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator