Почти 100% от изнасилванията в Германия са от Мигранти ! Всеки трети Мигрант болен от СПИН!

Почти 100% от изнасилванията в Германия са от Мигранти ! Всеки трети Мигрант болен от СПИН!

Мигранти колят в болница! Гаври с жените и свинщина! Изповед на една лекарка

Това е наистина покъртително. Лекарка от Чехия, която работи в мюнхенска болница изпраща писмо към чешкия журналист Петр Рикард Ортек, предава CNTV. В писмото си анестезиоложката, която работи в една от най-престижните и модерни болници в света, разказва за унищожителната сила на вълната от мигранти, която се е изсипала в баварската столица. Ортек отбелязва, че тази информация не се тиражира нито в една световна или голяма немска медия. Все пак подобни разкрития не говорят добре за политиката на Меркел.

Не забравяйте, че тук говорим за Мюнхен – град, който е емблема на ярката светлина на Европа! Един богат, красив и до скоро изключително спокоен и сигурен град, който е може би загубен завинаги –буквално стъпкан от безмилостната орда пришълци. Лекарката в потрес разказва, как луксозната болница е препълнена с това, което тя описва като ужасяваща сган от изключително примитивни хора! Мюсюлманите отказват да бъдат лекувани от жени, но това не им пречи нагло да опипват и често да се опитват да изнасилват жени от персонала – потресени лекарки и медицински сестри, които се опитват да им помогнат. Най-нагли били африканците. Те директно дърпали служителки на болницата, изваждали си ги пред тях и им налитали. Налага се персонала да се движи на групи с полицейски ескорт. Те буквално са завзели сградата.

Efekt 2

Тук е момента да вметнем, че в Мюнхен, както и в други градове в Германия и други цивилизовани държави като Швеция има същинска епидемия от изнасилвания! Почти 100% от зверствата са извършени от мигранти! Всичко е плувнало в боклуци. Те уринират и се изхождат по ъглите, като същински животни, миризмата е непоносима. Сношават се по тоалетните и даже в коридорите, не могат да бъдат спрени! Здравословното им състояние е покъртително. Всеки трети е болен от СПИН, но масови са и други изключително опасни зарази като сифилис и туберкулоза. Най-опасни са мутирали африкански щамове, за които все още нямаме нужните ваксини, в сегашната пренаселена ситуация в болницата е сигурна рецепта за избухване на епидемия. Децата им са също в изключително тежко състояние. Не полагат грижи за тях, не ги хранят, не ги къпят и буквални ни хвърлят в ръцете полумъртви бебета и ни казват „Оправяйте се“. Преди седмица в друга болница в Мюнхен е имало шокиращ случай.

Почти 100% от изнасилванията в Германия са от Мигранти ! Всеки трети Мигрант болен от СПИН!
Мигранти са донесли бебе в изключително тежко състояние, което е било влачено болно по цяла Европа. Не е било яло с дни. Бебето умира след два дена въпреки, че за спасяването му са положени неимоверни усилия от най-добрите лекари в свръхмодерна болница – лекари, които после горчиво съжаляват! Семейството на бебето подивели, извадили ножове и започнали същинска сеч в болницата. Изключително уважаван лекар е брутално наръган, спасен е на косъм. И други лекари и персонал са с ужасни наранявания. Жената се пита, щом това се случва в уредена Германия, какво я чака Чехия! Там нещата ще излязат извън контрол много по-бързо. А ние се питаме, какво я чака България, ако бъдем залети то пришълците! То се вижда. Днес пак мигранти се клаха на столичния бул. Мария Луиза. Със сигурност ще ставаме все по често свидетели на немислими зверства и свинщини./
Източник :Bradva.BG

Ние от Blife.eu питаме дали скоро неонациските организации няма да скокнат да защитават дъщерите си? Дали информационото затъмнение за тези неща вече не се пропуква и картината не става по ясна за заразата и нейните странични ефекти ? Дали и това не се случва в България и контролираните медии не прикриват това .

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator