Пропагандата не пожали и паметта на Ванга!

Пропагандата не пожали и паметта на Ванга!

Ванга взриви и английските медии! Наричат я „Балканския Нострадамус”!

На запад тепърва откриват дарбата на пророчицата. След като американското издание „Ню Йорк Поуст” излезе с обширна статия за българската пророчица Ванга, фокусирайки се на предсказанията й за възхода на „Ислямска държава”, примера му последваха няколко популярни издания във Великобритания. Сред тях са „Дейли Телеграф” и „Дейли Мейл”.Пророчицата от Петрич е доста популярна в Русия, но чак сега западните медии й дадоха признанието „Балкански Нострадамус”. Основната причина са предсказанията й за „Ислямска държава”, за които медиите се питат как никой досега не се е сетил и не ги е оповестил.

Първоизточникът е австралийски новинарски сайт – news.com.au, който се позовава на блога “Istanbul, Istanbul olali” на популярния активист Болат, превел някои от предсказанията на Ванга през месец май тази година. В блога има филм за Вангелия с турски дублаж и надписи на руски език.

Болат е цитиран от Haberler.com и други турски медии, където отново текстовете са придружени с руски видеоткъси с турски дублаж. Това се случва през лятото. Чак сега, обаче, „Ню Йорк Поуст” я превърна в световна сензация.

Efekt 2

„Ето какво сляпата пророчица Баба Ванга предсказа за 2016 години и след това – не е на добро” – с такова заглавие излезе базираният в Лондон „Дейли Телеграф”. От там изтъкват, че починалата през 1996 година е „видяла” атентатите от 11 септември, опустошителното цунами от 2004 година, аварията в АЕЦ „Фукишима”

Пропагандата не пожали и паметта на Ванга!

Изданието посочва, че Ванга е правила предсказания в продължение на 50 години и много от тях са се отнасяли за природни бедствия и катастрофи. Прилага се и подробна биографична справка, озаглавена: „От неграмотно селско момиче до ангел на апокалипсиса”.

„Дали сляпа българска ясновидка е предсказала възхода на ИД? „Нострадамус от Болканите”, която е починала преди 20 години, казала ще има „голяма мюсюлманска война” през 2016 година – това е заглавието в друго британски вестник – „Дейли Мейл”. Той повтаря в голямата си част материалите на другите издания.

„Смразяващото предсказание разтревожи любителите на теорията на конспирацията, които изтъкват дейността на „Ислямска държава” в близост до Европа – в Либия”, пише вестникът.

Пропагандата не пожали и паметта на Ванга!

Източник: www.blitz.bg/

Ние от Blife.eu ще коментираме, че в момента Баба Ванга е на огромна почит в Русия и има страшно много филми и статии за нея. Там Джуна и много известни личности и политици направиха така, че нашата светица да бъде издигната на един висок пиедестал в Русия ! В Русия авторитета на баба Ванга е огромен и точно за това първо тон за Песен дадоха в „Ню Йорк Поуст” след това „Дейли Телеграф” и запяха „Дейли Телеграф” и „Дейли Мейл” , а след това малките медиики като нашата ще доизпеят и последните куплети на песничката ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ЩЕ ПОБЕДИ ! Това е много долно американската пропагандна машина да прокара семената на съмненията в обикновеният човек, че Русия няма да се справи с ИД !

Нима всички ние не знаем, че именно лукавият влиза в нашият ум точно през съмненията ! Долно е, че се клевети името и на една Българска икона, променила съдбите на стотици хиляди ! Никой не казва за рецептите за лек на нашата Ванга, никой не казва за огромните тълпи пред домът и, колко болка е понесла и колко чужда мъка е изплакала и на колко хора е помогнала!

Сложиха и разни думи в устата, преписаха ги хиляди пъти и ето ти истина, истина ама тази само дето ги устройва ! В България имаме приказка „за мъртвите или добро или нищо ” , а за Баба Ванга само добри неща могат да се кажат, но Американските световни анализатори знаят, че чрез нейното име ще ангажират вниманието на огромен брой Руснаци и решиха да играят грозно и подло !

Защо ги няма хвалебствените цитати за Русия ? Защо ги няма и нейните съвети за добруването на хората ? Защото целта не е да се покаже светицата построила приживе молитвен храм, целта не е да се покажи феноменът, а целта е една да се удари по психиката на стотиците милиони Руснаци, който вярват във феномена Ванга ! Истината че статистически погледнато 90% процента от хората вярват без да подлагат под съмнение на следните думи „Учените доказаха”, а кой учени къде доказаха и какви са доказателствата са подробности, който няма да ги намерите в такава новина ! Случаят с Ванга и Руският народ като кредит на доверие е същият „Ванга е казала ” и можеш да пробуташ всякаква лъжа!

Ние няма да влизаме в обяснителен режим просто искаме да кажем, че това е долна западна пропаганда целяща да разколебае вярата в Руският народ ! За жалост с цената да се погази името на една Българска светиня на една икона на миналото столетие !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.