Рамзан Кадиров с призив за обединение

Рамзан Кадиров с призив за обединение

Чеченският лидер Рамзан Кадиров написа в личният си блог обръщение !

Приятели ! Ситуацията в светът се променя бързо ! Стремежите на САЩ и западът разделя светът на приятели и врагове като се подчиняват враговете им на техните имперски интереси ! Техните съюзници предизвикаха раждането на терористична националност която не разделя хората според цветът на кожата нито се прави разлика между тяхната религия!

Днес никой не е изненадан от новините за експлозии, палежи и убийствата на стотици и стотици хора ! Отделните страни мълчаливо чакат съдбата си надявайки се, че те няма да попаднат в списък на САЩ като Афганистан, Ирак, Либия, Сирия,Йемен и други ! По същия начин се подиграват на хората от африканските страни, които са се освободили от колониалното потисничество, те са били в робство, в икономическа, политическа и военна зависимостта от САЩ, Франция, Великобритания и др.

На Америка не им харесва факта, че Китай има водеща позиция в петролната индустрия на редица африкански държави. Аз не претендирам за ролята на съветник по въпросите на световния ред. Но аз, като всеки човек, загрижен за настоящата ситуация. Ето защо, аз отново призовавам, особено лидерите на арабските и мюсюлманските държави, религиозни и обществени лидери да намерят куража да забрави всички обиди и непосредствени амбиции да се обединят, за да се превърне в един с юмрук, както се изисква от Корана и Сунната, да стоим обединени срещу опитите на САЩ да унищожи света на исляма. Аз съм на хиляда процента сигурен, че в критичния път нещата ще се подобрят.

Efekt 2

За да направите това, някой трябва да намери сили, на воля, мъдрост и смелост да каже “Не” на Америка и нейните съюзници. Ние не призоваваме за война с Америка или с някой от техните съюзници.Призоваваме да се сложат на мястото са загубили чувството си за мярка политици, които жертват интересите на страните си и народът си . Нека правосъдието надделее! Това написа в личният си блог Рамзан Ахмедович Кадиров.

Ние от Blife.eu ще добавим, че това обръщение към лидерите на мюсюлманският свят, Рамзан се обръща като обикновен човек и затова и липсва остротата с която излиза от дълбините на сърцето му ! Тази острота, която идва от болката и гневът, който той потиска ! Само един лидер преживят истински войни може да го боли така за другите. Той знае, че кръвта не се измива с кръв, но са готови да се изцапат с кръв в името на траен мир и стабилност в ислямският свят и не само!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.