Путин номер едно в Русия

Путин номер едно в Русия

Президентът на Русия Владимир Путин беше избран за човек на 2015 година, сочи проучване на социологическия център „Левада”

След него се нареждат министърът на външните работи Сергей Лавров и министърът на отбраната Сергей Шойгу. Германският канцлер Ангела Меркел беше отличена като жена на годината, а след нея се нареди председателят на Съвета на Руската федерацията Валентина Матвиенко.

Ние от Blife.eu ще добавим, че това първото място на Путин не учудва никой по-скоро за нас са интересни следващите! Безспорно Владимир Путин е лидер номер едно не само в Русия, а и в целият свят !

Efekt 2

Защото той е държавник, работи и се грижи за страната си, без значение кой и какво е се изправя срещу интересите на Русия независимо какви са те той ги отстоява без значение каква е цената !

Искани се и в България да имаме такива Държавници, но за съжаление имаме само политици, който са продукт на различни политики и в повечето случай небългарски !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.