Пъпешът е №1 в моят списък каза Пламен Стоянов !

Пъпешът е №1 в моят списък каза Пламен Стоянов !

Винаги може те да са подадени с цел набеждавани – Пламен Стоянов

“Съвсем резонно е антикорупционният орган да бъде избиран от българския парламент”. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след среща на Комисията по външна политика и ръководствата на парламентарни групи с представители на дипломатически мисии, относно обсъждане на мерките за ефективното справяне с корупцията, цитиран от “Фокус”.
“За анонимните сигнали смятам, че не трябва да намират място, защото винаги когато има анонимен сигнал, който е с цел набеждаване на определено лице, трябва все пак да бъдат защитени интересите му, да могат да се потърсят по съдебен ред съответните права. Не смятам, че трябва да бъдем агресивни към гостите, които бяха днес, защото желанието на българските граждани беше през 2007 година да се присъединят към ЕС.
Това беше цел, която беше бламирана поне 10 години преди това”, заяви Цветанов. Той посочи, че през 2007 година е бил даден кредит на доверие на българските институции, но е имало определени дефицити, които са били констатирани.
Цветанов коментира това, че всички посланици след срещата са отишли в стаята на председателя на НС Цецка Цачева, като посочи, че Цачева е председател на българския парламент и е съвсем нормално да се направи подобна среща. “Работим изключително добре с всички посланици на територията на страната и затова смятам, че трябва да се придържаме към добрия тон, защото винаги имаме необходимост от тези двустранни отношения. Срещата беше желание на голяма част от парламентарните групи и все пак трябва да се съобразяваме и да чуваме различните мнения на колегите в българския парламент”, допълни Цветанов.
По думите му, срещата е покрила желанието на тези, които са искали да се проведе. “Тази тема беше дискутирана на последния председателски съвет и оттам се взе решение вместо да се правят двустранни срещи между парламентарна група и посланици, по-добре да бъдат всички парламентарни групи”, каза още Цветан Цветанов.
Източник : dnesplus.bg
Ето как коментира тази публикация Пламен Стоянов на стената си :Публикуваме текста казаното без редакторска намеса :
Пъпеш, промяната в отношението ти към анонимните сигнали, не е плод на твое духовно и личностно израстване или разкаяние за всички престъпления които си извършил ! По скоро тапите на /НСО/ са ти изпържили мозъка и си изгубил самоличност, удобно си забравил кой си, но хората помнят !
Ето какво допълни в коментарите под поста си Пламен Стоянов :
Тоя поялник в моя списък е вечния №1 защото слугите и изпълнителите са винаги по виновни от господарите!
Напомняме , че Пламен Стоянов бе оправдан по всички обвинения скалъпени по времето на Цветан Цветанов без нито едно доказателство по тях!
Дали е врем някой да напомни на Цветанов, че който сее ветрове ще пожъне бури ?
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2