Пътеводител на пришълецът!

Пътеводител на пришълецът !

Добре координирана окупация на пришълецът

„Наръчник“ на „Отворено общество“ за улеснение на нашествениците в ЕС
Наръчникът с груба информация съдържа карти, съвети и телефонни номера на организации, които биха могли да помогнат на нашествениците по време на пътуването им в ЕС.

Този наръчник им се дава на лодките, с които контрабандистите ги вкарват в ЕС.
Екипът на Sky News е намерил наръчника на остров Лесбос, Гърция, сред изхвърлените от мигрантите/нашествениците спасителни жилетки и пробити гумени лодки. Оръфаното копие на уникалното ръководство е написано на арабски език. Сред телефоните на описаните организации е и една с името „w2eu“, чиетo име означава „Добре дошли в Европа“.
Соня, която не искала да даде фамилното си име, активист (говореща арабски език) на „w2eu“, казала на репортерите, че активистите от нейната мрежа раздават книжките безплатно на мигрантите в Турция. Обяснила, че са голяма организация с повече от 100 служители разположени в Европа и Северна Африка.

Efekt 2

Малкото джобно упътване има детайлни карти на Европа и точките, където са лодките.
Споменатата организация е финансирана от организацията „Отворено общество“ на Джордж Сорос.
Сред неправителствените организации в България, посочени на уебсайта на w2eu, които улесняват трафика на мигранти към ЕС се намират „Български хелзинкски комитет“ (БХК), фондация „Център за правна помощ – Глас в България„, „Правна клиника за бежанци и имигранти„, „Червен кръст България – Служба за бежанци и мигранти„, „Каритас България – служба за мигранти„, както и „Български адвокати за правата на човека„. Също така и едно малко НПО с офис в Стара Загора, ръководено от Мухамед Немер.

източник: ANONYMOUS BULGARIA публикуваха от :bultimes.com
Ние от blife.eu имаме няколко въпроса :
Как така всички пришълци имат по 5000- 6000 Евро да си платят на каналджиите ?
Как така всичките са с телефони по над 1000лв.
Как така имат къде да си заредят телефоните и знаят къде и какво да правят ?
Как се предвижват от хиляди километри ?
Как всеки знае в кой град иска да отиде и къде и как ще бъде посрещнат ?
Е вече не питаме,а знаем как и кой е организирал и платил цялото преселение !
Ние от blife.eu Ви благодарим че сте наши читатели !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.