Рейтингът на България според Германия относно мигрантите !

ad6847fa7ccf6a720c76f93407457b06

Рейтингът на България според Германия относно мигрантите !

Кой е в най-голяма нужда ?

Efekt 2

Германски съд: България не е “сигурна страна” и бежанците не трябва да бъдат връщани там

Германски съд постанови, че България и Унгария не са “сигурни страни” за бежанците и те не трябва да бъдат връщани там, предаде Deutsche Welle.
Според решението на административния съд в град Саарлуис, провинция Саарланд, двете държави допускат „системни нарушения спрямо бежанците” и това прави престоя им там „опасен”.
Забележете тези, който до вчера са живеели в условия на война са заплашени в България!

„В България чужденците със статут на бежанци са застрашени да останат на улицата и на практика са без медицинско обслужване.

Те нямат шанс за работа, а българското правителство не полага никакви усилия за интеграцията на тези хора. Затова и в тези страни те няма как да излязат от безизходицата, в която се намират”, се казва в решението на съда. То не е окончателно и може да бъде обжалвано.
Административният съд в Саарлуис се произнесе по дело, заведено от сирийка, чиято молба за убежище в Германия е отхвърлена.

Тя и ливанският й съпруг пристигнали в Германия през България, а според Дъблинското споразумение трябва да бъдат върнати у нас. Жената обаче завела дело. Подобен е казусът и на сирийски бежанец, който трябвало да бъде върнат обратно в Унгария.

Решението предизвика полемика в Германия. Зам.-председателят на фракцията на управляващия ХДС в парламента на Саарланд Роланд Тайс припомни, че други германски съдилища са определили България за „сигурна трета страна”.

Междувременно германският канцлер Ангела Меркел, която е на визита в Анкара заяви, че Турция и Германия ще поискат от НАТО да помогне за охраната на турското крайбрежие и за възпиране на трафикантите, които изпращат мигранти с лодки към Европа. Турският премиер Ахмет Давутоглу предупреди, че не може да се очаква от страната му “да се справя с мигрантската вълна сама”. Около 30 хиляди сирийци в момента са на границата с Турция, прогонени от настъплението на правителствените войски в провинция Алепо, осигурено от руски въздушни удари. Меркел заяви, че е ужасена от страданията в Сирия, причинени от руските атаки.

Споразумението за реадмисия между ЕС и Турция се очаква да влезе в сила от юни, заяви говорителката на ЕК Мина Андреева. Тя поясни, че то се отнася до мигрантите, които нямат право на международна защита в ЕС и които са влезли в Европа през Турция.

Ние от Blife.eu представяме на Вашето внимание становището на Германският съд !
Ето до къде ни докара правителството на ГЕРБ до там, че в България да се твърди от ЕС, че е повече от опасно да се пребивава!
А как оцелява Българинът ЕС не му пука, не им пука и на нашите управници, който узурпираха властта и продължават да унищожават милата ни Родина!
Забравили думите на Вазов :

stresni-se-pleme-zakasnqlo

Днес прегърнали клисавият къшей хляб, който и мигрантите дори не искат ! Колко можем да понесем колко ?
До кога ще търпим тези безродници и Българоубийци докога ?
Скъпи съотечественици, време е да върнем правото на нормален и достоен живот ако не за нас то за децата ни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.