Рой Джоунс-младши с респект за Путин

Рой Джоунс-младши с респект за Путин

Американският боксьор Рой Джоунс-младши разказа, че поглеждайки в очите на президента на Русия Владимир Путин, е усетил уважение към себе си, съобщава TMZ

„Всеки боец знае за какво говоря. Ние (бойците) винаги се уважаваме взаимно, уважаваме дадената дума”, каза Рой Джоунс-младши, напомняйки, че Путин се занимава с джудо.По-рано руският президент обеща на известния американски боксьор да му даде руско гражданство, ако живее по-дълго в страната, предаде ТАСС. „Много ми е приятно да се запознаем. Аз много обичам да спортувам, обичам единоборствата, и бокса, разбира се”, каза по време на разговора Путин.

Киев реагира болезнено на срещата на американеца с Путин и обяви, че Рой Джоунс-младши е вкаран в базата данни като нарушител на държавната граница на Украйна.Боксьорът не е единственият известен чужденец, който в последно време иска да получи руско гражданство.
Бразилският вратар във футболния клуб „Локомотив” Маринато Гилерме съвсем скоро ще стане гражданин на Русия, стана ясно от думите на самия футболист.Известният политолог, публицист и постоянен участник в интелектуални телевизионни игри Анатолий Васерман заяви в интервю за „Русская служба новостей“, че има желание да получи руско гражданство.

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще ви напомним, че много известни личности избраха Русия за свой дом !
По добрият стандарт за живот в Русия привлича не само знаменитости, привличат ги и
по-малките данъци, по-голямата сигурност и свободата .
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни, истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator