Русия:Писмо до Роско

Русия:Писмо до Роско


Руски българофил пише до президента Плевнелиев
Господин Плевнелиев, не бъдете идиот!
( руски българофил пише до Роска Плевненогулва, кандидат ханъма на Ердоган)

yhyhyhhyyjh

Днес България има уникалния шанс, без да си усложнява отношенията с Европа, да си оправи и отношенията с Русия.Вие, може да не обичате Русия, това е Ваше право, възможно да е в следствие от Ваша детска травма заради по-строгата Ви учителка по руски език в благоевградското училище. Известно ни е, че всички българи на Ваша възраст са имали строга учителка по руски. А може би нещо неприятно се е случило с Вас във ВМЕИ „Ленин“, където Вие господин президент сте учили в София, но това не Ви дава право да не обичате България и българите.На първо място, защо Вие се подготвяте да изпратите български войници в месомелачката наречена „Наземна операция в Сирия“? Какви интереси има България в Сирия? Никакви! Какъв е бойния опит на българския войник? Никакъв, като изключим борбата му с колорадския бръмбар. Какви са шансовете на неопитните добри български войници да се върнат живи, воювайки против ислямски фанатици и наемници, родени с автомат в ръка? Отново никакви!

Efekt 2

 

Rosen-Plevneliev-arhivni-snimki-2
Така, заради каква велика цел Вие се подготвяте да изпратите на заколение хиляди свои съграждани? За да покажете своята лоялност към ЕС и САЩ? Ами тогава, елате в Москва и лично се изсерете на Червения площад, но не забравяте да си поставите табелка на ревера с надпис „Президент на България“. Защото за разлика от българските полицаи, които отлично познават президента Путин в лице, то руските полицаи изобщо не Ви познават.
Ердоган направи подарък на България, такъв за какъвто беше невъзможно да се мечтае. И не един, а цели три подаръка, които само завършен идиот, само враг на българския народ няма да приеме!
На първо място, туризма.

Тази година в България бе отбелязан спад с 30 %. Вие можете дълго да разказвате, че по численост на туристи в България на първо място са румънци и гърци, но кажете в колко ресторанта във Варна, Бургас, дори и в зимно Банско има меню на румънски и гръцки, както има на руски език?
България сега има уникалния шанс да привлече поне 50% от тези руски туристи, които почиваха в Турция, това са 15-20 млн. , всеки от които оставя минимум по 50 € на ден. При средно 14 почивни дни , това са минимум 10-12 млрд. € за икономиката на България и десетки хиляди работни места… Вие не искате ли да се намали безработицата и да се повишат заплати и пенсии? Или на Вас, господин президент това не Ви е нужно и са Ви достатъчни Вашите лични 50 млн. $?
Просто е необходимо да спрете глупавите изявления по адрес на Русия, като това че Русия била поръчала атаките срещу ЦИК, та Вие сте почти програмист, не говорете глупости. Също няма да е лошо да забравите за Шенген, на българите не им е нужен, а просто трябва да се премахнат визите за руски граждани поне за 30 дни или поне да бъде облекчен режима на издаване, например на входящата граница. Това направи Турция и спечели много от руските туристи.
Още един подарък – Възможността за връщане на Южен поток и обезпечаването на своята страна с евтина газ, гражданите на която нелегално крадат дърва от гората за да се отопляват, принудени от високите цени на ток и природен газ. И тук от Вас се иска просто да мълчите и да очаквате предложение, което няма да закъснее, повярвайте ми. Толкова ли е сложно?
И третият подарък е това, че РосАтом преустановява изграждането на АЕЦ Аккуя в Турция, а значи е много възможно да се възобнови проекта „Белене“. Или според Вас е нормално месечните сметки за ток на пенсионерите в България да са повече от пенсията им?
Така че, господин президент, ако на Вас Ви харесва всичко западно и американско, то се опитайте да действате като западен политик, вземете пример от Обама и Меркел , и поставете на първо място интересите на своята страна и на своите граждани. А Русия в душата си спокойно можете да продължавате да ненавиждате…

1315498494.rosen_plevneliev-uchenik-3
Руснак.Оригинал на руски:Господин Плевнелиев, не будьте идиотом!
Сегодня у Болгарии есть уникальный шанс, не осложняя отношений с Европой наладить отношения с Россией.
Вы можете не любить Россию, это Ваше право, возможно сказывается детская психологическая травма из-за слишком строгой учительницы русского языка в благоевградской школе, нам известно, что у всех болгар Вашего возраста была строгая учительница по-русскому, а быть может что-то пошло не так в институте им. Ленина, который, Вы, господин президент, окончили в Софии, но это не дает Вам права не любить Болгарию и болгар.
Во-первых, зачем Вы собрались отправить тысячу болгарский военных в мясорубку под названием «наземная операция в Сирии». Какие интересы у Болгарии в Сирии? Никаких. Какой боевой опыт у солдат болгарской армии? Никакого, не считая опыта борьбы с вредителями на помидорах. Каковы шансы у мирных добрых душевных болгарских военных, вернутся живыми, воюя против исламских фанатиков и наёмников, рожденных с автоматом в руках? Никаких.
Так ради какой великой цели Вы собрались отправить на бойню тысячу своих сограждан? Показать свою лояльность ЕС и США? Ну, так прилетите в Москву лично и насрите на Красной Площади, не забыв повесить на пиджак бейджик «Президент Болгарии», а то в отличие от болгарских полицейских, каждый из которых знает Путина в лицо, российские полицейские едва ли знаю Вас.
Эрдоган сделал Болгарии подарок, о каком невозможно было даже мечтать. И не один, а целых три подарка, не принять которые может либо законченный идиот, либо «враг народа».
Во-первых, туризм. У Болгарии в этот год спад 30%, и Вы можете долго рассказывать всем, что по числу туристов на первом месте в Болгарии румыны и греки, но расскажите, в скольких ресторанах Варны, Бургаса или зимнего Банско, есть меню на греческом и румынским языках?
Болгария сейчас имеет уникальный шанс получить до 50% тех российских туристов, которые ездили в Турцию, а это 15-20 млн. туристов, каждый из которых оставит в Болгарии минимум 50 евро в сутки, что с учетом среднего отпуска 14 дней, может дать МИНИМУМ 10-12 млрд. евро и десятки тысяч рабочих мест… Вы не хотите сократить безработицу и повысить пенсии? Или Вам, господин президент это не нужно и Вам достаточно Ваших личных 50 млн. долларов?
Надо для этого лишь не пытаться кусать Россию глупыми заявлениями, дескать, только Россия могла заказать DDoS атаку на сайт болгарской ЦИК, Вы же почти программист, и такой бред несете. Еще неплохо бы забыть про Шенген, который никому из граждан Болгарии не нужен, и открыть безвизовый въезд для россиян хотя бы на лето, хотя бы на 30 дней, что в своё время сделала Турция и на чем очень выиграла.
Еще один подарок – это возможность вернуть Южный Поток и обеспечить газом свою страну, граждане которой тысячами гектаров нелегально вырубают леса на дрова, так как не могут платить непомерно высокую цену за отопление электричеством. И тут от Вас требуется просто молчать и ждать предложения, это сложно?
Третий большой подарок, это то, что теперь РосАтом на кую видал турецкую АЭС Аккую, а это возможность вернуть к жизни проект Белене, или по-вашему нормально, что счет за электричество зимой у ваших пенсионеров больше чем пенсия?
Так, что господин президент, если Вам нравится всё западное и американское, то попробуйте действовать как западный политик, возьмите пример с Обамы и Меркель, и поставьте во главу угла интересы своего государства и своих граждан, а Россию в душе можете продолжать искренне ненавидеть…
Русский.

aaasssaaa

Източник:freebg.org

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.