Русия е в траур

Русия е в траур

Ден на траур в Русия

В Русия днес е обявен ден на траур след катастрофата на руския пътнически самолет, станала вчера в Египет, съобщи ТАСС.

Това е най-тежката катастрофа не само в новата история на Русия, но в цялата история на руската авиация.

Efekt 2

“В деня на траур на цялата територия на страната националният флаг ще бъде спуснат наполовина. Препоръчва се на културните учреждения, телевизиите и радиата да отменят развлекателните събития и програми в деня на траур”, се казва в указ, подписан от президента Владимир Путин.

Русия е в траур

Самолетът на авиокомпания “Когалимавиа”, изпълняващ полет от египетския курорт Шарм ел Шейх до руския град Санкт Петербург, се разби вчера половин час след излитане, на 100 км южно от административния център на провинция Северен Синай Ел Ариш. Загинаха всички 217 пътници и 7-членен екипаж.
Източник: dariknews.bg/

Ние от Blife.eu Ви приканваме да бъдем съпричастни и ние към тази трагедия!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.