Сорос заличава държави

Сорос заличава държави

Орбан: Сорос иска да заличи националните държави и да срине Европа чрез бежанците

Унгарският премиер Виктор Орбан обвини милиардера Джордж Сорос, че е сред групата „активисти“, опитващи се да подрият устоите на европейските държави с подкрепата си за бежанците, насочили се към Стария континент от Близкия изток и други региони на света.

„Неговото име вероятно е най-яркият пример за тези, които подкрепят всичко, което отслабва националните държави, те подкрепят всичко, което променя традиционни европейски начин на живот“, заяви Орбан в интервю за радио Kossuth.

„Тези активисти, които подкрепят имигрантите, без да искат те превръщат в част от тази международна мрежа за трафик на хора.“

Efekt 2

Правозащитници критикуват Орбан за решението да бъде изградена ограда от бодлива тел по границите на Унгария, за затягане на законите за предоставяне на убежище и укрепващ позициите си сред гласоподавателите със своята реторика, насочена срещу имигрантите.Сорос, който е роден в Унгария и е един от най-големите филантропи в Източна Европа посредством своите фондации и университети, дава дарения на организации, които осигуряват правна подкрепа на желаещите да получат убежище, предаде агенция Блумбърг.
Източник: bultimes.com/

Ние от Blife.eu ще добавим, че малко са смелите мъже като Виктор Орбан, който застават с лице пред хората и говорят за истината ! Чест му прави и за позицията му за МИРОГРАНТИТЕ ! Това е политик, който се води от интересите на страната си и на народът си !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.