Полицай гръмна мангал

Полицай гръмна мангал

Истински екшън се е разиграл в четвъртък край Ловеч

Полицаи са простреляли каруцар, опитал да избегне проверка, съобщава Дарик. На 29.10.2015г. около 15.20 часа на пътя гр.Угърчин-с.Дерманци, трима служители на РДГ Ловеч са направили опит да спрат и извършат проверка на конска каруца натоварена с дърва.

Водачът на каруцата – 26 годишен мъж от гр.Угърчин, не се е съобразил със служебните лица и е опитал да избяга, което е накарало един от тях да произведе предупредителен изстрел със служебното си оръжие.

Efekt 2

В резултат на това е причинена средна телесна повреда на 26 годишния угърчинец. Той е приет за лечение в ловешката болница, без опасност за живота , а по случая е образувано досъдебно производство.
Източник: www.blitz.bg/

Полицай гръмна мангал опитващ се да избяга от закона с крадени дърва ! Ние от Blife.eu ще добавим,че е крайно време да започне истински санкции срещу тези които крадат поголовно нашите гори срещу тези които си берат дърва !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.