Русия и Армения подписаха вчера

Русия и Армения подписаха вчера

Вчера 23-ти декември в Москва беше подписано споразумение между Армения и Русия за създаване на регионална система за Противовъздушна отбрана в Кавказкия регион за колективна сигурност

Споразумението беше подписано от министъра на отбраната на РФ Сергей Шойгу и Сейран Оганян министър на отбраната в Армения.

Армения ще управлява регионалната система на взаимна основа с Русия, която работи за изграждане на съвместни системи с Киргизия и Таджикистан.

Efekt 2

Припомняме, че Русия изрази безпокойство по повод планираното изграждане на ПРО в Източна Европа от страна на САЩ, което беше коментирано от руският президент Владимир Путин, като опит  за разклащане на глобалната и регионална стабилност.
Източник: bgr.news-front.info/

Ние от Blife.eu казваме,че Арменската армия е много добре подготвена и Арменците се славят със своята храброст и безстрашие!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.