Русия притежава най-добрият изтребител в светът от 5-то поколение! Това е уникалният Т-50!

Русия притежава най-добрият изтребител в светът от 5-то поколение! Това е уникалният Т-50!

Руските военно космически сили ще получат новия изтребител от пето поколение Т-50 през 2017 година, съобщиха от ВКС, предаде Интерфакс

Самолетът притежава технологии, които го правят буквално невидим за радарите. Бойната му сила е еднакво добра, както при поразяване на въздушни така и на наземни цели. Наличните възможности и постигнати характеристики ще осигурят на самолета превъзходство над всички съществуващи и в бъдеще разработвани изтребители пето поколение, вече създадени или засега разработвани в чуждите страни.

Американски издания посочиха, че новият руски изтребител ще може да превъзхожда новия американски изтребител F-35. Истината е,че той съществува и изпитанията му показват отлични резултати! Т-50 прави своят първи полет на 29-ти януари 2010г.

Efekt 2

Русия притежава най-добрият изтребител в светът от 5-то поколение! Това е уникалният Т-50!

Изпълнителния директор на ОКБ Сухой, предвижда производство на около 1000 самолета в следващите няколко десетилетия, които ще бъдат произведени съвместно с Индия в пропорция по 200 за Индия и Русия и 600 за други държави. Той анонсира, че Индийското участие в проекта е по-скоро във финансов аспект, отколкото в технологичен. Руското Министерство на отбраната е закупило първите 60бр. произведени изтребители 5-то поколение !

Ние от Blife.eu казваме, че първата партида спешно е доставена в Русия без двигатели, а в Русия им монтират усъвършенствани двигатели на Су-35 . Новите двигатели от 5-то поколение се разработват от НПО Сатурн и се очаква да влязат в употреба след около 5 до 10 години.

Колкото и странно да звучи след като Индия произведе договорените количества с Русия и задоволи собствените си нужди първият им клиент ще бъде Виетнам.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.