Русия по-силна от всякога !

Русия по-силна от всякога !


Русия не иска да се махат санкциите и естествено позицията на Кремъл е да се свалят санкциите срещу Русия, но някак си много не искат да се случи това!

Правят се форуми и говори се на тази тема, но като цяло нагласата и настроенията в страната са в обратното!
Истината е, че руските фирми получиха истински свободен вътрешен пазар и стоките от първа необходимост, който се произвеждаха в Русия и бяха в конкуренция с най-големите световни корпорации и оцеляваха трудно !

Днес е друго – в днешните условия руската икономика се развива с темпове за който целият свят може да им завиди !
Руските фирми работят при условия на изградени комуникации и мрежи, но без конкуренция и се развиват на практика. Ръстът на растеж, който декларират е между 30% и 40%, което си е икономическа революция !

Efekt 2

Автомобилостроенето навакса онези 25 години само за няколко години, хранително-вкусовата промишленост се развива с големи темпове !

Кой истински загуби от тези санкции ?

Ами самата Европа загуби традиционни руски пазара на който завръщането им ще срещне вече силни и мощни Руски фирми изградили структури и разпространение, складови бази и магазини в цяла Русия !

Ще срещнат едни бързо развиващи се Руски фирми, който са монополизирали не един сигмент в страната!

Руските потребители направиха не една кампания с патриотични лозунги да се избира родното производство и не един вносител си изпати особено турските вносители като много от тях се отказаха да работят в Русия !

Този уникален народ, който се сплотява при най-малката вероятност на вмешателство ще отговори така на много западни марки, че ще ги сметнат като западна агресия било в сферата на модата или храните !

Русия по-силна от всякога !
Дали пирожките ще победят Макдоналд само почакайте да видите резултата ! Само да не стана така във всеки Макдоналд по светът да се продават пирожки се шегуваме в редакцията на Blife.eu !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.