От „Ислямска държава“ благодарят на България

 От „Ислямска държава“ благодарят на България

От “Ислямска държава” излязоха с декларация, в която остро осъждат непризнаването им като държава и това, че ги набеждават, че извършвали всякакви лоши неща в Сирия и по света !

Те се позовават на законодателството и политиката на една Европейска държава наречена България !

Става дума за това, че в исторически план тази Европейска държава са признали думата СЪЖИТЕЛСТВО като синоним на това, което се случва в Сирия днес !

Efekt 2

Този мултикултурен и радикален патриотизъм, който е в Сирия може да се обясни само с това, че там се спазват Културните и и фолклорни порядки традиционни за региона и те не отричат, че е имало погазване на християнски ценности, но това е, защото мястото им не е било там и населението масово изповядва друга религия, макар и вярата им да е по-силна и по-радикална те обясняват като любовта, която е два типа: по-платонични и романтична и по-страстна, а тяхната любов към Мохамед била по-страстна и по-ИЗПЕПЕЛЯВАЩА!

Време  е да се спре със спекулациите и че в Сирия и региона има войни и геноцид !

Война няма казват от ИД това си е СЪЖИТЕЛСТВО !

А що се касае за думата ГЕНОЦИД до колкото им е известно самият Ердоган е доказал на целият свят, че такава дума няма и никога не е имало !

Време е да се спрат тези спекулации както и да се свалят Визите за техните граждани и без това те не важели за членовете на „Ислямска Държава“ за което имало милиони доказателства!

В декларацията се изказват и специални благодарности към Бойко Методиев Борисов, който не е възпрепятствал това свободно преминаване на хора и чрез каналите си на стока към и от ЕС !

И щели да му се отблагодарят по начинът по който най-обичал той в БРОЙ, но не сега !

Като знак на добра воля те потвърждават, че ще продължават да пушат Българските цигари без бандерол както и да ползват други продукти от гамата на  Арсен@л!

До колкото ни е известно самият Пеевски е занесъл поздравително Писмо в град Ракка !

Как е протекла срещата ние не знаем, но от Външно министерство отричат да е имало такава нота за визита на господин Дебелян Пеевски и лидери на „Ислямска Държава“!

От главно мюфтийство също отказаха коментар като се позоваха на хартата за човешките права и че всеки човек може да ходи където си поиска по света и според тях ако човек се моли на Мохамед всеки ден може да пребивава по неговите земи, а на въпроса има ли някаква религиозна карта на която са посочени от къде до къде се простират земите на Мохамед те ни отговориха „земите на Мохамед са навсякъде“ като визираха последната публична изява на хора на ислямът у нас където ясно бе  казано, че Турция е там където се говори на Турски и в България се говори на Турски и така се изчерпа и отговорът им !

Останахме с впечатление, че по целият свят рязко се разделиха Мюсюлмани, което означава, че пророкът  е навсякъде и земите му са там !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.