Руските туристи няма да дойдат в България

Руските туристи няма да дойдат в България

Руските туристи се преориентират към почивка в Русия

Нека парите ни останат в страната ни и да работят за страната ни казват някой. Други са твърдо решени, че повече кракът им няма да стъпи повече в Турция и Египед, а защо ли ? Защото заплахите от терористични атентати на Ислямска държава са реална заплаха за това като прибавим и политиката на турското правителство към руснаците и това вече е краят на тази сага !

Сага, която има разрушително изражение в цифри към цялата турска икономика ! Гражданската война на Ердоган с Кюрдите превръща Турция в опасно място и като добавим и огромният брой ислямски войни на джихата, който пребиват на територията на турци и това прави Турция страна в която пребиваването е повече от опасно ! Да се върнем на Руските туристи, който бяха моторът на Туристическият бизнес в Турция и колко милиарда сега ще загуби Турция, колко хотели ще останат празни, колко фирми ще фалират и не само ами и малките бизнеси свързани с туризма, колко са? Туристическият фалит ще повлече след себе си огромен брой малки фирми и безработицата ще има едно изражение на есен – милиони Турци ще останат без работа, десетки хиляди фирми ще изпаднат в невъзможност да обслужват кредитите си както и покриват собствените си разноски! Бизнесът и Хората ще скочат срещу диктатурата на Ердоган и това е неговият край!

Efekt 2

Той свали самолет на Путин, а Путин с едно обръщение по телевизията към своите сънародници да не ходят да почиват в Турция ще свали Ердоган, по-точно Бизнес кръговете ще са готови да преминат през трупът на Ердоган за да оцелеят ! Любопитното е, че не само Руснаците спират да почиват в Турция, а спират и Българските студенти, които няма да празнуват абитуриентските си там. Голям е отливът от оферти за почивки в курорти на Турция от Българска страна ! Руснаците се преориентират към Гърция и Кипър, а не особено към България, защото Българската политика е продължение на Ердогановата!

Нашето правителство Нищо не направи за да помогне на туристическият бизнес у нас, а напротив цените на визите за България бяха вдигнати, а Кипър и Гърция ги свалиха за да привлекат руските туристи дори за деца са безплатни, а Гърция възнамерява да въведе многогодишни Визи ! Явно Другите държави ще акумулират много десетки милиарди в своите икономики, а нашата държава за пореден път доказа, че всичко се решава не в София, а в Анкара !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.