САМО ракетен обстрел срещу Българите в КАНДАХАР

САМО ракетен обстрел срещу Българите в КАНДАХАР

Страшна стрелба в базата с българи в Кандахар! Камикадзета нахлуха вътре и откриха огън!

Сраженията продължават с часове. Базата на НАТО в Кандахар, където има и български военни, е подложена на непрекъснат огън. Сраженията продължават цял ден. От българското военно министерство казаха, че няма пострадали български военни, но съобщиха, че става дума само за ракетен обстрел.

Беше спестена информацията че вече часове продължават сраженията, както съобщават местните медии, съобщава “Сега”.

Efekt 2

Според афганистанската телевизионна мрежа TOLOnews около 18.30 местно време трима бунтовници са успели да влязат в натовската база и са започнали да обстрелват бунгалата, където живеят военните.

Според източници на TOLOnews нападателите са влезли през “петата врата”, където има засилени мерки за сигурност. Там не може да се премине без да се покаже лична карта. Към 20 часа местно време сраженията продължават. Заради тях са спрени полетите. В Афганистан има 84 български военни. Част тях са разположени в Кандахар, а друга част в Кабул.
Източник: www.blitz.bg/

Ние от Blife.eu ще добавим следният акцент:
„От българското военно министерство казаха, че няма пострадали български военни, но съобщиха, че става дума само за ракетен обстрел.” САМО ЗА РАКЕТЕН ОБСТРЕЛ ключовата дума е САМО ! Господин Министър Ненчев ракетният обстрел не е ли опасност за Българите там, че използвате думичката САМО от вашето министерство? Как го обяснихте САМО – нищо работа нали ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.