САЩ – ИСТИНСКИЯТ ИЗВЪРШИТЕЛ НА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АКТОВЕ В ПАРИЖ

САЩ - ИСТИНСКИЯТ ИЗВЪРШИТЕЛ НА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АКТОВЕ В ПАРИЖ

Всъщност, зад терористичните атаки в Париж прозира дългата кървава ръка на Вашингтон

Това, че терористите са викали “Това е за Сирия”, “Алах Акбар”, че Ислямска държава пое отговорността за терористичните актове, само показва, че всичко е театър, че всичко е измама, за да се изпълнят пъклените планове на Вашингтон.

Първо беше руският самолет на египетския Синай. Да, и там отговорност пое Ислямска държава, но всъщност извършителят е Вашингтон, а целта беше да се накаже Кайро за това, че не играе по свирката на САЩ и се сближи с Русия. Ислямска държава беше параванът на САЩ и неговите маши в региона – отявлено терористичните диктаторски ислямски режими на Саудитска Арабия и Катар. Загинаха 224 души, но какво са толкова невинни жертви щом на карта е заложен имиджа и оцеляването на една отявлено бандитска и терористична държава, чийто параван за кървавите и грабителски деяния, е демокрацията.

Efekt 2

Сега е Париж… Не, не Ислямска държава виновника. Тя, отрочето на Вашингтон, е само изпълнителя, а даже и това може да не е, но пък е удобния параван, какъвто преди беше Ал Кайда. Тогава този параван, след атаките на 11 септември в Ню Йорк и Вашингтон, им позволи да нахлуят и разпертушинят Ирак, да спретнат арабската пролет.

Само, че удариха на камък в Сирия. Сирия се оказа препъни камъка и се роди новото отроче, наследило всичко кръвожадни гени на създателя си, Ислямска държава. И най-грозното генно инженерство не би могло да създаде такъв изрод, но какво да се прави – изроди създават изроди.

САЩ са бесни. Бесни, че Сирия не се огъна и не се предаде.

САЩ са бесни, че Русия се намеси законно в Сирия и наяве взе да излиза истината за дивотиите натворени от Вашингтон. Не случайно Путин директно попита Обама пред целия свят в ООН “Вие разбрахте ли какво сте направили?”

САЩ виждат, че коалицията им в Сирия се разпада, че подкрепата за пъклените долнопробни планове на Вашингтон се изпарява и ето – бам, центъра на Париж. Ефектно, зрелищно. Е, не беше Ню Йорк или Вашингтон, но е разбираемо. Този филм вече сме го гледали и щеше да е ясно, че всичко е за да се оправдае поредната кървава авантюра на САЩ, а именно нахлуване в Сирия на войски на верните им бесни кучета от НАТО, Саудитска Арабия и Катар.

Нахлуване, за да се противопостави на Русия там, да залъже Москва да допусне широка коалиция под ръководството на Вашингтон.

Ако планът им не успее, то бъдете сигурни, че ще последва нов терористичен акт, в друга столица или пък ново огнище на напрежение, нов конфликт.

Така, че зад всичко, което се случи снощи в Париж, стои дългата кървава ръка на Вашингтон.
Автор: Николай Михайлов
Източник: news-bulgaria.info/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.