САЩ ни удавиха с HAARP – смята уфологът Стамен Стаменов

САЩ ни удавиха с HAARP – смята уфологът Стамен Стаменов

Технологията HAARP e на щатска територия „САЩ ни удавиха, с HAARP си играят на Господ с времето” – смята уфологът Стамен Стаменов

„Това е глобална мафия – най-влиятелните и могъщи корпорации, които искат да завземат нашата територия, но без населението” – твърди специалиста по НЛО.

Председателят на асоциация „Феномени” Стамен Стаменов пред „България днес” е категоричен, че „империята на злото” е предизвикала опустошителните порои у нас, които взеха десетки жертви. „Чрез HAARP те искат да плячкосат планетата” – твърди уфологът.

„Но не само това зло ни дебне. В недрата на планината Витоша има извънземна раса. Огромни змейове обитават планината над София, въоръжени до зъби. Те са огромни, тежат тонове и са различни на цвят. Притежават хипероръжия, които са непознати за човечеството и подобни сме виждали само в кинофантастиката. Това са лъчеви оръжия, които убиват без звук и поразяват безпогрешно” – разкрива тайната Стамен Стаменов.
Източник: www.razkritia.com/

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим, че не само си играят на Богове САЩ, но правят доста добре платен бизнес с климатичните оръжия в светът! Например някой забеляза ли, че след наводненията в България и Хилари Клинтън дойде у нас и нашето правителство на Бойко веднага реши, че здравеопазването трябва да стане по Американският модел! Ако някой правителство не играе по свирката на САЩ и започват бедствие, бури, проливни дъждове, засушавания! Бури всичко, което са правели древните Атланти – преди да изчезнат като цивилизация !

Дори всесилният Путин е бил рекетиран със стотици милиони в денят на военният парад небето над Москва да бъде безоблачно и синьо ! Не се стархува да го използват и ня тяхна територия, а спомнете си снеговете в Канзас и примерите са хиляди, а катастрофите с ужасни последици за обикновените хора! За жалост ние обикновените малки човечета в техните очи сме като малки мишлета за експерименти!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.