Скинхети хвърлят бомба в Айзенах

Скинхети хвърлят бомба в Айзенах

Скинхети хвърлиха бомба Германският град Айзенах миналата седмица но чак сега истече информация от Der Spiegel и по късно цитирани от „ФОКУС”! Това е поредният брутален инцидент в Германия !

Все по-често по най-безконпромисен начин ултраси и скинхети заявяват, че пришълците не са добре дошли в страната им ! Инцидентът се е случил преди повече от седмица, но полицията е премълчала за това, защото са се извършвали проверки поради една особена причина по данни на полицията на откритата тръбна бомба и ясно се е забелязвала изобразена свастика.

Хазяйката на многофамилната сграда не е можела да назове точният брой на живущите мигранти в сградата на полицията, но е потвърдила, че със сигурност пострадали от инцидента няма има само материални щети !

Efekt 2

Според полицията в Германия това, че на самата тръбна бомба има свастика означава само едно – тези нападатели са заявили принадлежност както и не се страхуват да използват бомби ! Германската полиция е притеснена, че в бъдеще ще има и други такива инциденти въпрос на време било те да вземат и жертви!

Ние от Blife.eu ще добавим, че в България също има такива формирования и те ще набират все по-голяма популярност сред младите ! Младежите с буйна кръв не биха седяли със скръстени ръце и да гледат как пришълците грабят бият изнасилват и размахват пръстче в името на техният Бог !

В България има не една организация обединяваща ги патриотизмът и родолюбието, а някой са по-умерени други по-радикални същото е и при мюсюлманите – едни се молят с броеница в ръка, а други режат глави името на Алаха !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.