Тръмп срещу Сорос, в България мълчат

Тръмп срещу Сорос, в България мълчат
Затишие пред буря, медиите мълчат и чакат да им се зададат темите !

Ужас няма, журналистика има и само послушни отразители ! Всички чакат мейла и да копи пейснат и да изпълнят дългът си не към родината, а към правителството!

Сякаш времето е спряло, сякаш нищо не се случва или поне няма новини за Бойко, че не реже ленти, не открива магистрали ! Светът на Бойко е спрял, България е спряла !

Милите медии, които обслужват статуквото направо ги съжалявам, че сега на кого ще се подмазвате, сега на кого ще сваляте ципа ?

Efekt 2

Какъв е обзора за деня: Всички предъвкват темите за международната политика – какво казал Тръмп и как се чули с Путин по телефона ! А какво се случва в България никой не казва! Няма кой да им натисне копчето, това е !

А никой не казва, че най-хубавата новина от международният ефир е, че Тръмп каза, че спират кранчето на всички фондации и НПОТА, които се занимават с международни дестабилизации като „Америка за България“ – Сорос у нас !

Истината е, че Светът бе хвърлен в хаос след като Сорос напълни светът с мигранти и всички негови фондации и НПОТА подхранваха разни други като БХК и останалите антибългарски такива ! Кранчето спира браво на ТРЪМП и без пари тези формирования ще спрат да корумпират чуждите администрации и да покваряват светът и без пари те ще се разпаднат !

Край с тях, е няма да има кой да боядисва паметници у нас, но ще го преживеем дето се казва В КРАК С ВРЕМЕТО ! Време е да се подреди светът и да бъде върната нормалността !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Иво Петров

    Чудесна новина дано се изпълни и на практика