Тъп ПИАР на Зидаров

Тъп ПИАР на Зидаров

Бай Местан цъфна в ново амплоа

Истината е, че визията на Местан не е на силен лидер, който е достатъчно твърд, че да дръпне спусъкът! И преди идването на неговите господари от движението на правата на сивите вълци решиха да покажат своят лидер в една нова светлина !

Естествено хвалебните публикации в медиите не целят българската аудитория, а те целят да бъде забелязан лидерът на потурнаците у нас и да бъде забелязан от Анкара в една светлина, която не е присъща за Владимир Зидаров! Бившият даскал пак изнася уроци този път по стрелба на Вълци и естествено под овациите на медиите !

Efekt 2

Обърнете внимание на снимката как са подредени труповете на вълците и да им се виждат зъбите на вълците! Позата, която е заел излъчваща гордост и самодоволство! Далеч сме от медийната измама, която трябва да покаже великият лидер пред трофеите си !

Тъп ПИАР на Зидаров

Сагата за Местан как успява да отстреля на гонка 3 вълка. Впечатляващ е начина, по който това е станало:

“През интервали по десет минути вълците са се появявали на различни места , бягайки в обрасла с дъб и габър местност. След всеки изстрел ловецът е преодолявал желанието да разгледа отблизо поваления хищник и по този начин успехът му е надминал и най-смелите очаквания за резултат от лов“, посочва инж. Георги Шереметев – директор на Дивечовъден участък „Студен Кладенец„.

Дето се вика „Ашколсун“ да ама не! Всичко това един театър облян с вълча кръв!
1-во обърнете внимание на двете снимки позата една и съща!
2-ро обърнете внимание на дрехите с който е облечен ! Да сте виждали така облечени ловци – стилно в модна есенно-зимна линия и с капризно шалче на което цветът идва да покаже, че човекът който го носи е с позитивно излъчване! Панталон, сако и каскет са по-скоро с дизайнерско излъчване от колкото на ловец !
3-то снимките не са направени в гората за която се описва като шерлотската, а са пред неподдържана овощна градина незнайно къде !
4-то фокусът е така подбран, че цели единствено да покаже великолепието на фото моделът, а не на ловецът !

Тъп ПИАР на Зидаров

Истината е, че по време на предизборната кампания на ДПС стана ясно, че където и да отиде лидерът говорещ на майчин език на избирателите си не бяха добре дошли и рейтингът на Местан пада ! Само че за да си един от народа трябва да се обличаш като народа, да говориш като народа и да си сред народа !

Затова и ние от Blife.eu правим коментар: Е лидерът с портокаловото шалче не прави пиар за аудиторията си в страната ни, а театъра е за неговите господари от Турция ! Какво цели и какво ще постигне са други теми, който скоро ще станат ясни на Българите!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.