Ужасът наречен Рака + ВИДЕО +18

Ужасът наречен Рака + ВИДЕО +18

Това е Рака! Ужасът на войната в Сирия! Тук властва страхът от ИД!

В училищата всички деца са се събират в една паралелка и рядко идват учители за учебни процеси не може и да става дума! Във училището децата са на възраст от 5 до към 10 години после заминават в лагери! Децата от малки се изпращат в лагерите на ДАЕШ 10-12 годишни вече патрулират по улиците на Рака!

Ислямска държава държи хората в страх и подчинение! Ако откажат да дадат децата си разстрел на място и главите им ще бъдат набити на колове за назидание! Тук властва страхът и ако те обвинят в шпионаж наказанието е същото! Всички лекари са избягали и са останали няколко десетки, който работят денонощно за терористите под зорката охрана на дулата на автоматите! Тук властва страхът!

Привилегии получават сам тези, който помагат на Ислямска държава като ток до 12 часа на денонощие, малко гориво и малко храна това е! Тук властва страхът! В Рака има стриктен контрол за използването на интернет поради страхът от следене и за да опазят позициите си в анонимност от Ислямска държава контролират използването на интернет!

Efekt 2

Ние от Blife.eu: Това е ужасът наречен Рака ! Това ли ни очаква и нас след като нямаме армия и всеки може да нахлуе през границата ни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.