Унгария каза да защитим Родината

Унгария каза да защитим Родината

Един милион унгарци вече се подписаха срещу решението на ЕК за въвеждане на мигрантска квота в страната Унгария

Това съобщи Золтан Ковач – говорител на унгарското правителство. Подписката бе организирана преди по-малко от месец от управляващата партия ФИДЕС под надслов “Да защитим Родината“.

Същевременно унгарският парламент прие с огромно мнозинство – над 150 от 200 депутата, закон, задължаващ правителството да не допуска бежанска квота в страната и да отнесе въпроса до Люксембургския съд.

Излезе и изследване на чешката агенция SANEP, което показва, че 76,8% от чехите подкрепят унгарската политика за затваряне на границата за мигранти. Не случайно правителствата на Чехия и Словакия изпратиха гранични полицаи в помощ на маджарите.

Efekt 2

Единството на Вишеградската четворка бе затвърдено и от позицията на новото полско правителство, което също отхвърли налагането на квоти. Нещо повече, премиерката Беата Шидло изнесе знамето на ЕС от заседателната зала на полското правителство в подкрепа на тезата, че членството в съюза не означава загуба на суверенитет.

На фона на настроенията сред европейските граждани, които правят очевидна връзка между тероризма и мигрантската криза, неадекватно прозвучаха думите на председателя на ЕП Мартин Шулц, че голямата беда на Европа е Виктор Орбан с неговия национализъм. Очевидно брюкселските чиновници са тотално откъснати от реалностите в Европа и настроенията на огромната част от нейните граждани. Георги Марков, Будапеща, специално за Епицентър.бг
Източник: www.epicenter.bg/

Ние от Blife.eu питаме ние Родина за защитаване нямаме ли? Нима няма кой да инициира такава подписка у нас? Къде са нашите патриотични организации или и те са част от статуквото ? Няма ли един политик, който да събуди инстинктите за самосъхранение на Българският народ? Къде са медиите, че премълчават примерът на Унгария?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.